Melyiket választanád, és miért?
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD
Saab 9-3 1.8 t
Volvo V50 1.8 Momentum
Az egyik betegágy a másikhoz alkatrész nincs a harmadik pedig egy megbízható darab.
Tessék párosítgatni az állításokat az autókkal. :D
Az Alfa Romeot mert a legszebb a mezőnyben (de nem a legszebb Alfa). Gondok lehetnek vele (melyik autóval nem?) de a statisztikák szerint kevesebb mint a korábbi Alfákkal. A futóműve nagyon jó és főleg az ha megnézzük hogy mit nyújtanak a kategóriatársak. Kissé nehezek de ez engem nem zavarna.
A Saabot mert különleges. Ugyan Vectra alapokra épül de a gyáriak igyekeztek a lehető legjob minőséget kihozni az autóikból és a Saab állítólag ebbe is bukott bele. Utángyártott alkatrészek még szerintem kaphatók hozzá és sok közülük eleve Opel kompatibilis.
A Volvot mert ki ne akarna egy fejtetőre fordított csónakkal kocsikázni? Ugyan csak 4 henger és nem fülbemászó 5 nade ahogy a 4 hengeres BMW is BMW úgy a 4 hengeres Volvo is Volvo.
3: a biztonság végett;
2: a forma végett;
1: a gyorsaság végett.
Amelyik nekem tetszik.
Oké, hogy mindenki azt mondja a Volvora hogy megbízható, de lazán kifoghatok egyet, amelyikkel 3-4 havonta valamilyen probléma van és akár egy Alfát is ami tökéletesen működik.
Nekem inkább az számítana, hogy melyik felel meg a személyes igényeimnek, az az melyiknek akkora a csomagtere, ami nekem kell, melyiknek olyan a fogyasztása ami nekem szimpatikus, melyik a kényelmesebb és melyik nézi ki jobban.
Ezek alapján nekem a Volvó tetszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!