Hogyan érik el, a lányok hogy mindig olyan férfi legyen mellettük aki meg védi őket?
És azt hogy érhetik, el hogy a munkahelyen a fiú kollégák meg védjék bármiről is legyen szó?
Amugy én is lány vagyok, de nekem ez sose ment, mert sose tudtam még szakközépiskolában se, hogyan értsek a pasik terén hogy a fiúk észrevegyenek, és az meg hogy bárki elém jöljön és ne kifogásai legyenek miért nem ér, rá pláne. Egy éve dolgozom de a korombeli lányok itt is olyan ügyesek pasik terén mint a suliban volt.
Szia. 3-as vagyok... hát jól lehúztatok...
nos, igenis fontos, h vki jól válasszon párt. Nem mindegy, h egy alapból gondoskodó, törődő embert, vagy egy olyat, aki teljesen más....
Mártírkodik nekik, hogy ő a szegény szerencsétlen, elesett áldozat. Azok megsajnálják és segítenek neki. Szerintem olyan is van köztük, aki kezelgeti a párja mellett, tehát ilyen közkincs féle lehet ez a nő. Én erre tippelek. Semmi tisztességes nem jut eszembe róla. Nekem is voltak fiú barátaim, de nem igazán védtek meg engem se. Mondjuk én nem is sajnáltattam magam, hogy mennyire kibabráltak velem.
A környezetemben viszont a tipikus lotyókat védték be mindig, amik sírtak két sort nekik, azok meg elhitték.
A kérdésben szereplő nő szerintem egy számító, manipulatív, mártírkodó kuxva. Ennyi a titka.
9.vagyok. kiegészítem
Rám megharagudtak egy idő után a barátaim, mint kiderült, azért, mert nem tettem szét a lábam nekik. Innen gondolom azt, hogy egy rib@c a nő, mert a férfiak pna nélkül nem tesznek egy lépést sem a nőért. Ahogy tapasztaltam eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!