Miért mindig a férfiak fordulnak meg a nők után?Egy nő miért nem dudál rá a kocsijával egy férfira?Egy nő miért nem fütyül egy férfi után?
József Attila gyönyörű válasza - Thomas Mann üdvözlése versében - nagyon-nagyon aktuális és egyre inkább az:
Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait.
*
Azért megnézném a pasik arcát, ha egy nő dudálna rá az utcán, és kéz jelzéssel jelezné, hogy huuuu.
Szerintem nagyjából sokkot kapna...😅😂
Na helyben vagyunk, viselkedjünk a társadalmi elvárásoknak megfelelően és máris jó kislányok leszünk.
Ne merjük felvállalni az érzelmeinket, vágyainkat mert talán még jól is elsülhet valami.
Kész, miért kell összetéveszteni az őszinteséget valami egész mással?
Az alapján hogy mennyi férfi tartja teljesen normálisnak hogy utcán ismerkedjen, a férfiak azt hiszik, hogy a nők mindig elérhetőek számukra. Nőként én pl akkor is aggódnék, hogy nem zavarom-e az illetőt, vagy nem vagyok-e túl tolakodó, ha szó szerint álmaim férfija van előttem. Férfi oldalról az a mentalitás, hogy le van szarva hogy ki a nő és mit csinál, ha külsőre bejon nekik, akkor azt a tudtára adják.
(tiszteletakivételnek)
Kedves nevezz ahogy szeretnél, szíved joga. 26/
Szeretett férjemmel úgy ismerkedtem meg hogy ültem egy padon és megszólított.
Kire vár? kérdezte, a válaszom az volt: Magára.
20 év felhőtlen boldogság következet, melynek férjem halála vetett véget.
Köszönöm, semmi gond. :)
Azért folytam bele a 'Vitába' mert szerettem volna ha a nők is felvállalják az őszinteséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!