Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a férfiak forduln...

Miért mindig a férfiak fordulnak meg a nők után?Egy nő miért nem dudál rá a kocsijával egy férfira?Egy nő miért nem fütyül egy férfi után?

Figyelt kérdés
Vagy miért csak csajozós videók vannak fönt a neten,miért nincsenek pasizós videók?Nőktől miért nem hallok soha olyat,hogy azt mondják egy férfira,hogy de megb.sznám?

2020. aug. 12. 18:53
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
Filmben már láttam olyat,hogy a nő mondja a férfinak hogy dugja meg,de a valóságban ilyennel még nem találkoztam.
2020. aug. 12. 18:55
 2/42 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert ilyenek a férfiak,sajnos. Azthiszik,hogy nekik minden szabad,hogy felsőbbrendűek stb. ezért engedik meg maguknak,hogy így viselkedjenek a nőkkel szemben.
 3/42 anonim ***** válasza:
85%
Ilyet akkor csinálnak a nők,ha részegek.
 4/42 A kérdező kommentje:
#2 de a nők miért nem pasiznak úgy,mint ahogy a férfiak csajoznak?
2020. aug. 12. 18:57
 5/42 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem a gazella kergeti az oroszlánt. Lehet, hogy ezen kicsit gondolkodni kell, de az sosem árt.
2020. aug. 12. 18:57
 6/42 anonim ***** válasza:
94%
En mondom. De iszonyuan ordenare, kiabrandito es ijeszto. Hiaba tetszettem mindig a ferfiaknak, ez a viselkedes garantaltan elijeszti oket.
2020. aug. 12. 19:00
 7/42 A kérdező kommentje:
#5 de egyenjogúság van.Ha a férfiak kergethetik a nőket,a nők is kergethetik a férfiakat.Annyi csajozós videó is van,pasizós meg alig.Vagy egy sem.
2020. aug. 12. 19:00
 8/42 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy egy férfitől gusztustalan és hányingert keltő az ilyen viselkedés, ugyanúgy egy nőtől is az. Csak a nők ezt (jobb esetben) tudják. Hogy erre az egybites férfinak nem nevezhető kukacok miért nem jöttek rá, na az a nagy kérdés... de nem baj, így könnyebb szűrni....
2020. aug. 12. 19:04
 9/42 A kérdező kommentje:
De ezek a videók is sokszor azt sugallják nekem,mintha a férfiak bénák lennének csajozás terén,ezért segítségre szorulnak,a nőknek viszont kisujjába lenne a pasizás.Ők nem szorulnak tanácsra.
2020. aug. 12. 19:04
 10/42 anonim ***** válasza:
94%
Mert a nőknek van tartásuk... mi nem tárgyiasítjuk a FÉRFIT, mi szeretjük, tiszteljük és nem csak szex bábunak tartani.
2020. aug. 12. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!