Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a férfiak forduln...

Miért mindig a férfiak fordulnak meg a nők után?Egy nő miért nem dudál rá a kocsijával egy férfira?Egy nő miért nem fütyül egy férfi után?

Figyelt kérdés
Vagy miért csak csajozós videók vannak fönt a neten,miért nincsenek pasizós videók?Nőktől miért nem hallok soha olyat,hogy azt mondják egy férfira,hogy de megb.sznám?

2020. aug. 12. 18:53
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
A 10#es mindent elmondott.
2020. aug. 12. 19:11
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

"Miért mindig a férfiak fordulnak meg a nők után?"

Én fordultam már férfi után, csak ezt diszkréten teszem, mert nem szándékozom feltűnősködni.

"Egy nő miért nem dudál rá a kocsijával egy férfira?"

Mert nem vagyok bunkó, udvarias férfi se fütyülget.

"Egy nő miért nem fütyül egy férfi után?"

Mert nem vagyok bunkó, udvarias férfi se fütyülget.

"Nőktől miért nem hallok soha olyat,hogy azt mondják egy férfira,hogy de megb.sznám?"

Mondunk ilyet, csak nem neked. Te honnan tudhatnád, hogy nők közt mi hangzik el? Sehonnan. Az ilyen vágyainkat nem kürtöljük világgá.

"Filmben már láttam olyat,hogy a nő mondja a férfinak hogy dugja meg,de a valóságban ilyennel még nem találkoztam."

Ezt a párjuknak mondják vagy olyannak, aki szeretnék, ha a párjuk lenne. Nem vadidegeneknek, neked komolyan ezt is le kell írni?

"#2 de a nők miért nem pasiznak úgy,mint ahogy a férfiak csajoznak?"

Van aki így pasizik, csak egyrészt diszkrétebben teszi, másrészt nem veled, ezért újszerű neked a gondolat.

Az egyenjogúság azt jelenti, hogy van rá lehetőségem rá, nem azt, hogy kötelező. Nem fogok csak azért csinálni valamit, mert lehet.

A nők azok iránt nyitnak, akikkel szeretnének valamilyen komolyabbat, a férfiak közül is csak az viselkedik az általad leírt módon, akinek teljesen mindegy, hogy ki az adott nő, csak szánja meg azzal, hogy lefekszik.

Mielőtt összejöttem volna a barátommal, többször mondtam a barátnőimnek, hogy bár együtt lennénk, bár megcsókolni, bár lefeküdnénk, stb. Az első beszélgetést is én kezdeményeztem, aztán fokozatosan kerültünk egyre közelebb egymáshoz. Hol én léptem, hol ő. Attól, hogy te ezt nem tapasztalod, ez még egy létező jelenség.

21/L

13/42 A kérdező kommentje:
#10 ez nem tárgyiasítás,nektek is van véleményetek,vágyaitok,aminek hangot szeretnétek adni.Ti is megkívánhattok egy férfit,ahogy egy férfi is megkívánhat titeket.
 14/42 A kérdező kommentje:
#12 de miért nem a barátodnak mondtad,hogy le akarsz vele feküdni?Vagy rossz szemmel nézett volna rád,ha ilyet mondasz neki?
2020. aug. 12. 19:15
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még nem volt a barátom, ilyet pedig nem mondd el az ember olyannak, aki nem biztos, hogy ugyanígy érez.

Most, hogy már együtt vagyunk alapvető, hogy én is kezdeményezek és hangot adok a vágyaimnak.

21/L

2020. aug. 12. 19:16
 16/42 A kérdező kommentje:
Én hiányolom az olyan videó kat,amiben nők rejtett kamerával odamennek az utcán férfiakhoz és megpróbálják őket felszedni.
2020. aug. 12. 19:18
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Neked miért lenne jó egy ilyen videó?
2020. aug. 12. 19:20
 18/42 A kérdező kommentje:
#15 én az első randi után már simán lefeküdnék a lánnyal.Még örülnék is neki,ha megkérdezné nem akarok e vele lefeküdni?
2020. aug. 12. 19:21
 19/42 A kérdező kommentje:
#17 mert végre lenne valami új,valami szokatlan is.Nem jellemző,hogy nőket videóznak,ahogy pasiznak.
2020. aug. 12. 19:22
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nőnek kell érzelmi kötődés is mielőtt lefeküdne valakivel. Ez az első randi után nem szokott megtörténni. Nyilván van olyan, aki lefekszik az első után is (azzal sincs probléma), de nem ez az általános.

Egyébként járj el ismerkedni, nem értem miért a lányoktól vársz el mindent, ha te semmit nem fektetsz bele a dologban csak itt ábrándozol.

21/L

2020. aug. 12. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!