Manapság az emberek kiket szoktak megbámulni az utcán?
Figyelt kérdés
Legyen szó lányról vagy fiúról.
Kiket szoktal leginkább megbámulni/nézni?
2020. aug. 10. 13:33
21/45 A kérdező kommentje:
Utolsó ez jól hangzik ;)
2020. aug. 10. 14:19
23/45 anonim válasza:
Azt írod, hogy észreveszed, amikor téged bámulnak. Egyrészt szerintem túlérzékeny vagy, másrészt gondolom te is bámulod, hogy mit bámulnak rajtad, amiről a másik levonja a következtetést, hogy te bámulod őt.
Nézd, ha piros és narancssárga hajjal közlekedsz, vagy nőként olyan felsőben vagy, amiből jócskán kibuggyan a melled, magadban beszélsz, stb., akkor jobban megnéznek. De ebbe még nem kell belehalni.
24/45 A kérdező kommentje:
#23 Én nem bámulom. Megérzem hogy bámulnak amikor oda nézek akkor látom hogy jéé tényleg néznek. 😠
2020. aug. 10. 15:07
25/45 anonim válasza:
Én a szép lábú nőket nézem meg nagyon.
Az emberek kiket szoktak megbámulni?
A sérült embereket nagyon.
26/45 anonim válasza:
Ha nem bámulod őket, akkor honnan veszed hogy nem csak odanéztek ők is, ahogy te?
Nagyon úgy tűnik hogy csak szeretnéd beképzelni magadnak hogy bámulnak.
27/45 A kérdező kommentje:
Megérzi az ember mikor nézi valaki. Amikor oda nézek beigazolodik az igazam.
2020. aug. 10. 19:17
28/45 anonim válasza:
Én is azt látom inkább hogy szereted ha bámulnak és még itt is visszaigazolásra van szüksèged úgy hogy fotókat küldesz szét magadról és várod a visszacsatolást. A helyedben ezt megvizsgàlnám, miért van erre ennyire szükséged.
29/45 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem. Nem akarok vissza igazolást, miért olyan hihetetlen hogy megbámulnak és rettentően irritál?
2020. aug. 10. 19:31
30/45 anonim válasza:
Miért te vagy ezek szerint az egyetlen, akit állandóan bámulnak? Szerintem ezt üldözési mániának hívják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!