Titeket is idegesít, ha megbámulnak az utcán?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sűrűn megnéznek az emberek, ráadásul feltűnően. Eddig nem tapasztaltam, fogalmam sincs mi lehet az oka, de nagyon szokott idegesíteni. Van, hogy dudálnak vagy rám villognak.. azt meg főleg bunkóságnak tartom. Gyakran fonom a hajam, eddig nem volt jellemző, sokan dicsérik is (leginkább nők) . A férfiaknak szerintetek bejön, ha egy lány fonja a haját?2020. júl. 27. 20:21
2/23 anonim válasza:
Én szeretem, hogy megnéznek, nekem energiát ad.
3/23 anonim válasza:
Ha nem jönne be nekik, nem akarnának ennyien felszedni téged. Amúgy tökjó, hogy nem veszed észre, hogy megválaszolod a saját kérdésed. 😁
4/23 anonim válasza:
Engem az idegesít, ha kővel dobálnak.
5/23 anonim válasza:
A dicsekvés ami kérdés köntösében jön.... 🙄🙄🙄
6/23 anonim válasza:
Múltkor elestem biciklivel,el is törtem a kezemet.
Rengeteg biciklis és autós ment el úgy mellettem,hogy rám se néztek,talán egy normális biciklis kérdezte meg,hogy segíthetnek-e. Pedig vagy 50 fős bicajós csorda és 15 autó ment el.
Pedig elég szépen lehet látni,hogy eltörtem.
7/23 anonim válasza:
Nekem jól esne ha rám néznének...
8/23 anonim válasza:
7es
Nekem is jól esett volna akkor ha rám néztek volna.
6os voltam
9/23 anonim válasza:
Engem is mindig megnéznek, pedig nem vagyok feltűnő jelenség.
180cm. 100 kiló. Többnyire fekete öltöny.
10/23 anonim válasza:
Inkább aggódni kezdek, hogy mi van rajtam, amiért megbámulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!