Manapság az emberek kiket szoktak megbámulni az utcán?
Figyelt kérdés
Legyen szó lányról vagy fiúról.
Kiket szoktal leginkább megbámulni/nézni?
2020. aug. 10. 13:33
11/45 anonim válasza:
Ezer dolog miatt lehet, ezt így nem lehet megválaszolni, mivel nem tudjuk hogy nézel ki, nem tudjuk megmondani sem, hogy téged azért bàmulnak-e meg, mert van rajtad valami feltűnő és az pozitív vagy negatív értelemben értendő-e.
12/45 anonim válasza:
10-es ez miben válasz a kérdező által feltett kérdésre?
13/45 anonim válasza:
Én alig pillantok rá más emberekre, amikor közlekedek, az évszázad legrosszabb bűnügyi tanúja lennék, szinte egyáltalán nem figyelek másokra, csak arra figyelek, hogy ne menjek neki senkinek. A barátaim figyelmesebbek, elvileg engem elegen megbámulnak, de ez szerintem a színes haj és látható tetoválások miatt van. Mivel én nem figyelem őket, így fel se tűnik, kivéve amikor megszólít valaki.
14/45 A kérdező kommentje:
Na jó! Aki rám ír annak küldök egy képet magamról.
Csak lehetőleg írjátok le hogy melyik megyéből valóak vagytok. Nem szeretnék ismerősbe "botlani,,....
2020. aug. 10. 14:01
15/45 anonim válasza:
Ok, akkor most társkeresőset akarsz játszani?
16/45 anonim válasza:
Most tényleg ennyi ember nem tud szöveget értelmezni? Miért érzi szükségét mindenki hogy leírja, ő nem nézi az embereket egy teljesen màs kérdést firtató kiírás alá?
17/45 anonim válasza:
Ja, értem már én is. Most arról van szó, hogy te szép vagy és megnéznek. Hát örülj neki :)
18/45 A kérdező kommentje:
#14 Miért játszanák társkereső oldalt? Csak ti írtátok hogy nem tudjátok miért bámulnak meg, sőt már a kérdés után rám írt egy charlie adatlap pv-ba hogy küldjek képet mert őt is szokták bámulni.
2020. aug. 10. 14:15
19/45 A kérdező kommentje:
Nem akarok ismerkedni. Csak kiváncsi vagyok mi olyan bámulni való van bennem. Átlagos vagyok, nincs bennem semmi megnézni való.
2020. aug. 10. 14:17
20/45 anonim válasza:
Senkit nem szoktam "megbámulni". Esetleg azokat az embereket nézem a sima rápillantásnál kicsit hosszabb ideig, akik valami miatt szimpatikusak, pl érdekes ruhákat hordanak, furcsa színű/stílusú hajuk van, olyan bandás pólójuk van, amit én is szeretek, stb. Engem sokan meg szoktak nézni, mert magas, vékony, csinos fiatal nő vagyok. Főleg nyáron szoktak, mikor előkerül a rövidnadrág és a szoknya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!