Miért kell megbámulni, ha én arcmaszkot viselek az utcán?
Köhögök is, meg azért hordom, mert én így döntöttem. Bajom nem lesz tőle, másnak sem. Akkor miért olyan érdekes ez, hogy még össze is kell súgni az ember háta mögött?
Köszi a válaszokat.
20/F
Nem mindegy milyen maszk, mert nem mindegyik véd, és gyakorlatilag már felvásárolták a maszkokat! Pláne az építőipari maszkokat, pormaszk, arra mondták azt hogy nem véd, bár részben szerintem szűr. Nincs ezzel semmi baj, hogyha te maszkot szeretnél hordani, ma is láttam már maszkkal embereket, de az egyik aszmás volt.
De azért az immunrendszeredet se ártana erősíteni.
Lehet mert nem tudják, hogy fertőzött vagy, vagy esetleg csak megelőzés miatt viseled.
Volt már olyan mikor valakit kioktattak (szép szóval), hogy miért mászkál betegen utcán stb... Esélye nem volt megszólalni, hogy nem beteg.
Köhögök, reflux miatt. De mindegy, hogy a köhögés mitől ered, így is úgyis baktériumforrás.
A maszkot nem vettem, a munkahelyem biztosítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!