Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más lányt is, akinek nincs...

Más lányt is, akinek nincs melle, sokat csesztették a fiatal iskolás évei alatt a társai emiatt?

Figyelt kérdés
Elvették tőlem a szerelmemet, már alsó tagozatban is csúfoltak, felsőben és gimiben teljesen kiközösítettek, lenéztek, cikiztek emiatt. Más lánnyal is megtörtént?
2020. aug. 10. 13:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
10: én hordok melltartót mondjuk :D De mikor sportolok, nagyon jól jön, hogy nem rázkódik össze-vissza akkor sem, ha nem szorítom le. :)
2020. aug. 10. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:
23%
Add át nekik az üdvözletem. Sajnálom őket. Érdekes, hogy az kapott.nagyobb figyelmet,.ami nincs, én inkább azzal foglalkoztam volna, ami van. Pl. Mondjuk sétálunk az erdőben kézenfogva, és köröttünk almafák, pont azért mentünk el ketten, hogy almát.szedjünk, és ha mondjuk egyiken csak néhány darab van, nem állunk le szidni a fát, hanem megyünk a másikhoz, hiszen annyi mell van, ami megérdemli a figyelmet, miért foglalkoznánk azzal, ami nincs(?)
2020. aug. 10. 15:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Az en idomben a nagymelluekkel szorakoztak. Kirohogtek, csufoltak.

Egyebkent Magyarorszagon atlagban a kozepes es kisebb mell az atlag, ha valodi. Igy a bunkosag mellett az is kozrejatszott, hogy nem lattak surun, es nem arultak nagy kosaras melltartot vekony nokre.

2020. aug. 10. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!