Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan munkahely/végzettség...

Van olyan munkahely/végzettség, ami annyira kiszámítható/stabil, mint anno az általános iskolás éveim?

Figyelt kérdés
Sose gondoltam volna, de visszasírom az általános iskolás korszakot, amikor 8-14 között mindennap bejártam, semmi felelősségem nem volt (csak ne bukjak meg) és a hétköznapok leperegtek, pénteken már jó kedvem, hétvégén pedig pihi volt. Felnőttként azt látom, hogy mindenért meg kell szenvedni. Persze annak nem aki piacképes diplomát szerzet és minden egyetemen eltöltött napja móka és kacagás volt - még az államvizsga is, amire most készülök és totál depressziós vagyok - mert annyira könnyű neki az élet, főleg ha alapból gazdag családba született. De azt látom, hogy sokan még a szalagmunkáért is küzdenek, vegetálnak szenvedve a mindennapokban, aggódnak, hónapról-hónapra élnek és kaotikus az életük. Vszeg én is tartós munkanélküli leszek, ráadásul már a nyakamba zuhant egy jelentős adósság is (ösztöndíjszerződés miatt) és az is lehet, hogy hajléktalan is lehetek majd. Ráadásul az életről sem tudok semmit se, önállótlan vagyok, míg ált. iskolában ezzel nem kellett foglalkoznom. Van egyáltalán olyan munkakör/végzettség/életpálya, ami olyan stabilitást/kiszámíthatóságot/anyagi biztosságot nyújt, mint ált. iskolában? Vagyis, tuti évtizedekig nem küldenek el a munkahelyről, csak 8-16 között kell dolgozni, perccel se többet és normálisan félre is lehet tenni évtizedeken át. Életképtelen vagyok és vissza akarom kapni a gyerekkoromat!!!

2019. dec. 8. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

A 8-16-ig tartó munkaidőt felejtsd el szerintem. Ilyen már nem igazán van.

Átmeneti tűzoltásra jó lehet ha Aldiban, lidlben próbálsz elhelyezkedni vagy egy gyorsétteremben.

A legnagyobb baj viszont, hogy életképtelennek gondolod magad.

2019. dec. 8. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Állami cégeknél esetleg lehet ilyen kiszámítható munkád, de ott általában nem fizetnek túl sokat!
2019. dec. 8. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Hiába törölteted a válaszokat. Olyan mesebeli munkahely nem létezik, ahol az ennyire életképtelen emberek elvegetálhatnak.

Ez nem tingli-tangli általános iskola, ahol csak annyi volt a követelmény, hogy nem bukj meg. Akármilyen helyre kerülsz, nem elég a minimum ot hozni, ha nem akarsz rövid időn belül lapátra kerülni. Sokkal több szabály, magasabb elvárások vannak mint gyerekként. Nem lehetsz újra gyerek, és ideje lenne a korodnak megfelelően viselkedni.

2019. dec. 8. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg életképtelen vagy.
2019. dec. 8. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
39%

"Hiába törölteted a válaszokat. Olyan mesebeli munkahely nem létezik, ahol az ennyire életképtelen emberek elvegetálhatnak.

Ez nem tingli-tangli általános iskola, ahol csak annyi volt a követelmény, hogy nem bukj meg. Akármilyen helyre kerülsz, nem elég a minimum ot hozni, ha nem akarsz rövid időn belül lapátra kerülni. Sokkal több szabály, magasabb elvárások vannak mint gyerekként. Nem lehetsz újra gyerek, és ideje lenne a korodnak megfelelően viselkedni."

Szerinted az irodás/HR-es csajoknak milyen teljesítményt kell felmutatniuk?... Igen is vannak olyan csókos állások, ahol nem kell a teljesítmény, hanem a megfelelő ismeretség csak...

2019. dec. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!