Aki túlsúlyos, hogyan viseli az emberek rosszindulatát, beszólásokat, megjegyzéseket stb?
10-15 kg meg nem a vilag vege, de ha meg fiatal vagy, akkor abbol kesobb siman lehet meg nagyobb sulyfelesleg, szoval szerintem nem jo, ha ugy allunk hozza, hogy "ez csak ennyi, nem is olyan sok". Hosszutavon annak a 10-15 kg-os sulyfeleslegnek is lehet hatasa az egeszsegedre.
Ettol fuggetlenul ha tenyleg ilyen megjegyzeseket kapsz, beszolasokat kapsz, akkor nem igazan tudom, hogy ezekkel mit tudsz tenni. Meg kell probalnod ignoralni oket.
En Budapesten 40 kg felesleggel nem kapok ilyen beszolasokat, sot legutoljara altalanos iskolaban kaptam kemenyen az over a tulsuly miatt, de az mar tobb, mint 10 eve volt.
Ha nem vagy elegedett a mostani sulyoddal, akkor en mindenkeppen javaslom az eletmodvaltast. En is most kezdtem bele, ha gondolod, csinalhatjuk egyutt.
Nem tudom, de én ennek ellenkezőjét tapasztalat.
Van a családban és a környezetemben is ducibb, kövérebb emberke mind két nemből. Többször is szóba jött a kérdésben szereplő téma és szinte egyik sem tapasztalt negatív, akár provokatív visszajelzést a súlyával kapcsolatban.
Az ellenkező esetet amikor nagyon sovány, vékony az ember szerintem könnyedebben szóváteszik az emberek... saját bőrömön tapasztalva is.
Sokan nem hiszik, de ez is ugyan úgy fájhat... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!