Mi a fantomot csináljak? Vagy elégedjek meg ennyivel?
Lassan 40 éves leszek, és kezdek rájönni, hogy csak vagyok ebben az életben… Van egy alapbetegségem (amiről tudom, hogy ettől lehetne rosszabb a helyzetem), van munkahelyem, albérletben élek, de család nincs. Egy alapszintű életet élek. Ha valami új lehetőség adódik, akkor belekezdek, de nem nagyon lesz jó, pozitív kimenetele, mert mint kiderül: nem azt az utat kellene járnom. Barátok nincsenek, remeteként élek.
Hogyan változtassak ezen, vagy van, akinek ez jutott?
Nagyon ügyes vagy, hogy megpróbáltad! A legtöbb ember nem cselekszik. A komfortzónáb9l való kilépés nehéz, én sem szeretem, de hasznos.
Szerintem a többiek mindent leírtak. Ismerkedésre használhatod a meetup.com-ot, ott ilyen tematikus meetupok is vannak.
Én 46 évesen már sokéve "remete-életet" élek, és bár én is szeretnék valamennyire változtatni, de nekem se megy, igaz nekem már céljaim sincsenek az életben, csak úgy vagyok én is. :/
De ha benned még több az ambíció, akkor mindenképp próbálkozz, hátha valamelyik próbálkozásod bejön valamilyen téren előbb vagy utóbb.
Bár te legalább jársz dolgozni, én már azt sem.
Nekem sem jutott ez az élet, inkább én alakítgattam így, mert nekem azért mégiscsak jobb így kissé elkülönülve, mintha elvegyülnék az emberek közt, mert ott nem igazán érzem jól magam.
A lakótelep kialakítása+a munkám miatt nem lehetséges a háziállat.
Köszönöm a biztatást:).
16os vagyok.
Oh sajnálom,de jó hogy felelősségteljesen gondolkodsz!...azért remélem minden rendben lesz veled!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!