Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elégedjek meg ezzel a szintű...

Elégedjek meg ezzel a szintű barátsággal vagy így mellőzött vagyok?

Figyelt kérdés

2éve ismerek egy lányt a munkahelyről, akivel mára már igaz barátnők lettünk, napi kapcsolatban vagyunk, megbízunk egymásban, én legalábbis benne maximálisan, de úgy érzem ő is bennem.

Viszont legjobb barátnőjének nevezi mindig azt a lányt, akit még középiskolában ismert meg több, mint 10 éve. Ritkán beszélnek, talán kéthetente egyszer és 1-2 havonta egyszer találkoznak csak, pedig egy városban élnek, mint velem is, akivel bár együtt dolgozik, de mégis privátban is legalább hetente egyszer együtt vagyunk és telefonon is sokat értekezünk.

Nem tudom hova tenni a dolgot és nem akarok csalódni.

2014. jún. 23. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:

A barátság nem azon múlik, hogy hányszor találkozunk.

Nyilván egy 10 éves barátság már elég komoly, mély dolog.

Ettől függetlenül a ti 2 éves barátságotok is lehet nagyon jó.

Nem értem, a kettő miért zárná ki egymást. Egy embernek nem csak egy barátja lehet.

Inkább örülj neki, hogy van egy barátod, akivel megbeszélheted a dolgaidat és időnként elmentek együtt ide-oda. Nem kell ezen ennyit agyalni.

Fáj neked, hogy van más barátnője is és mással is tartja a kapcsolatot?

2014. jún. 23. 14:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem barát az, akiért többet megteszel, mint magadért, mindezt feltételek nélkül. Ebbe más kapcsolat is belefér. Még az is lehet, hogy megismerkedsz a "legjobb" barátnőjével. Nekem több barátnőm is van, nincs legjobb, mindegyikben van valami, ami a másikban nincs. Ismerik egymást, rivalizálásról szó sincs. Akkor már nem lenne barátnőm, csak egy nagyon jó ismerősöm.
2014. jún. 29. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!