Miért gondolják úgy egyesek, hogy ha egy nő kicsi, ne is akarjon magas pasit, elégedjen meg az alacsonyakkal?
Őszintén kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben. Egyébként én 158 centi vagyok, a barátom kb. 170, szóval ő sem a magas pasik táborát erősíti, de még így is magasabb nálam.
Érted mire gondolok...
A kulcsszó: EGYESEK.
Úgy látom, a többség nem gondolja így.
De mindegy, olyan pasit keresel, amilyen szeretnél.
Amúgy szerintem kényelmi szempontból határozottan az egymagas pár az ideális (±5-10 cm, mindegy, kinek a javára), de ez a biológiai különbségek és a társadalmi nyomás miatt nehezen teljesül.
Csak ha szóba kerül, hogy miért pont ez vagy az tetszik, zavar, ha felhozzák a magasságot. Meg itt is vannak egyesek (igen, nem mindenki), akiknek a hozzászólásából látom, hogy általános érvényűen úgy gondolják, hogy alacsony nő, alacsony pasi.
Valószínűleg a közvetlen családomban látott minta is hatott rám, apai nagyanyámat nem ismertem, apai nagyapámat alig, úgyhogy őket ilyen értelemben nem tekintem "mintának", de anyai nagyszüleimnél is és szüleimnél is kb. egy fej magasságkülönbség van, nem egymagasak, öcsém nagyobbra nőtt apámnál, én is anyámnál. Irtóra zavarna, ha alacsonyabb lenne a párom apámnál mondjuk, és az is, ha magassarkúban én lennék magasabb.
Nem ez az egyetlen szempontom, de ha felhozzák, bosszant.
Az a baj, hogy szerinted egy alacsony férfi kevesebbet ée, mint egy magas férfi.
Szerintem nem azt mondják, hogy nehogy magas férfival jöjj össze, csak azt nem értik, hogy miért kizáró ok nálad, ha a férfi alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!