Mi a fantomot csináljak? Vagy elégedjek meg ennyivel?
Lassan 40 éves leszek, és kezdek rájönni, hogy csak vagyok ebben az életben… Van egy alapbetegségem (amiről tudom, hogy ettől lehetne rosszabb a helyzetem), van munkahelyem, albérletben élek, de család nincs. Egy alapszintű életet élek. Ha valami új lehetőség adódik, akkor belekezdek, de nem nagyon lesz jó, pozitív kimenetele, mert mint kiderül: nem azt az utat kellene járnom. Barátok nincsenek, remeteként élek.
Hogyan változtassak ezen, vagy van, akinek ez jutott?
egyes vagyok
Most van valami kitűzött célod? Mely irányban akarsz változni? Miért akarsz változni egyáltalán?
Igen, van célom: szeretnék állást változtatni, vagy egy új tevékenységet beindítani. E mellett nyitni szeretnék az emberek felé, ismerkedni.
Azért szeretnék változtatni, mert nagyon nem jó egyedül, és visszanézve az életemet, az élet egy részét, max. 20%-át ismerem. A maradék 80%-át is (ha nem is 100%-osan, de) meg szeretném ismerni,
Értem, ez már valami.
A szakmádon belül akasrz változtatni, vagy muszály új dolgot tanulni hozz?
Hobbid van?
A betegséged a napi életviteledet érinti, vgy teljesen közömbös?
A eredeti területet hanyagolnám. Nem muszáj az új dolog tanulása, mert volt mit tanulnom az elmúlt időszakban, csak azt szeretném kamatoztatni, bár ha az egyik terület továbbfejlesztésére gondolok, akkor lenne benne tanulás is.
Hobbim nem nagyon: kerékpározás, olvasás, netezés, de ma már nem nagyon érdekel...
Igen, sajnos a napi életvitelemet befolyásolja negatívan.
Hm.
Javaslom, csinálj minnél több dolgot máshogy, mint eddig:
-tanulj és válts,
-járj el otthonról olyan helyekre, ahol a hobbijaidnak megfelelő emberekkel találkozhatsz,
-keress más gyógymódokat is a betegségedre,
-fejleszd az ún. társas énedet,
-önkénteskedj, az összehoz egy csomó normális emberrel,
-és ajándékozd el a felesleges ruháid, dolgaid, hogy legyen hely az újnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!