Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a fantomot csináljak? Vagy...

Mi a fantomot csináljak? Vagy elégedjek meg ennyivel?

Figyelt kérdés

Lassan 40 éves leszek, és kezdek rájönni, hogy csak vagyok ebben az életben… Van egy alapbetegségem (amiről tudom, hogy ettől lehetne rosszabb a helyzetem), van munkahelyem, albérletben élek, de család nincs. Egy alapszintű életet élek. Ha valami új lehetőség adódik, akkor belekezdek, de nem nagyon lesz jó, pozitív kimenetele, mert mint kiderül: nem azt az utat kellene járnom. Barátok nincsenek, remeteként élek.

Hogyan változtassak ezen, vagy van, akinek ez jutott?

2020. aug. 5. 05:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan változtass ezen? Erre a kérdésre csak akkor lehet értelmes választ adni, ha kitűzöl magadnak egy reális célt, és affelé kívánsz elmozdulni. Van valami célod?
2020. aug. 5. 05:58
 2/18 A kérdező kommentje:
A kitűzött céljaim reálisnak tűntek, de valami mindig közbejött, ami megmutatta: nem ez az utam...
2020. aug. 5. 06:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

egyes vagyok

Most van valami kitűzött célod? Mely irányban akarsz változni? Miért akarsz változni egyáltalán?

2020. aug. 5. 06:02
 4/18 A kérdező kommentje:

Igen, van célom: szeretnék állást változtatni, vagy egy új tevékenységet beindítani. E mellett nyitni szeretnék az emberek felé, ismerkedni.

Azért szeretnék változtatni, mert nagyon nem jó egyedül, és visszanézve az életemet, az élet egy részét, max. 20%-át ismerem. A maradék 80%-át is (ha nem is 100%-osan, de) meg szeretném ismerni,

2020. aug. 5. 06:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Értem, ez már valami.

A szakmádon belül akasrz változtatni, vagy muszály új dolgot tanulni hozz?

Hobbid van?

A betegséged a napi életviteledet érinti, vgy teljesen közömbös?

2020. aug. 5. 06:09
 6/18 A kérdező kommentje:

A eredeti területet hanyagolnám. Nem muszáj az új dolog tanulása, mert volt mit tanulnom az elmúlt időszakban, csak azt szeretném kamatoztatni, bár ha az egyik terület továbbfejlesztésére gondolok, akkor lenne benne tanulás is.

Hobbim nem nagyon: kerékpározás, olvasás, netezés, de ma már nem nagyon érdekel...

Igen, sajnos a napi életvitelemet befolyásolja negatívan.

2020. aug. 5. 06:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Hm.

Javaslom, csinálj minnél több dolgot máshogy, mint eddig:

-tanulj és válts,

-járj el otthonról olyan helyekre, ahol a hobbijaidnak megfelelő emberekkel találkozhatsz,

-keress más gyógymódokat is a betegségedre,

-fejleszd az ún. társas énedet,

-önkénteskedj, az összehoz egy csomó normális emberrel,

-és ajándékozd el a felesleges ruháid, dolgaid, hogy legyen hely az újnak.

2020. aug. 5. 06:19
 8/18 A kérdező kommentje:
Ezek mind jó ötletek, köszönöm:).
2020. aug. 5. 06:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert! Majd jelezz, hogy ment.
2020. aug. 5. 06:28
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi szerintem olyan nincs "hogy ez jutott", ezt dobta a gép. Mivel elégszel meg az is rajtad múlik. Te magad fogalmaztad meg, változtatni szeretnél, új munkahely önmagad fejlesztése, barátkozás, ismerkedés. Tehát a választ is megadtad, tudod mit lenne a jó. Ha pedig az a gondod ezeket hogyan valósítsd meg akkor az én válaszom a következő. Próbálj meg kilépni a komfortzónádból. Néha nagyon szórakoztató tud lenni, kicsit felpörget, kitekintesz jobbra-balra, nem csak csak a szokásos körforgás van. Ha kapsz visszaigazolásokat legyen az pozitív v. negatív már könnyebben döntesz. Ne légy "remete" .
2020. aug. 5. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!