Mit gondoltok aról a lányról akinek 30 évesen még nem volt barátja,szűz és még nem csokolozot?
Pasit találni nem is nagy cucc,ha csak ez lenne a cél,de szerelmet taláni nah ahoz már nagyon nagy dolog.
Hát én örülnék egy ilyen lánynak/nőnek, mint te, és szerintem egyáltalán nem gáz, hogy még nem csináltad ezeket a dolgokat.
Én se nagyon csináltam, pedig már 46 éves vagyok. :/
Valószínűleg különleges lehetsz, vagy legalábbis más, mint az átlag.
Ez egy valós kérdés?
De most komolyan 30 évesen ne sikerült megatalálni még?
Jó helyre jöttél kérdező ! Most aztàn bőven válogathatsz :D Itt az emberek 70-80%-a magányos , szűz férfiak . Akik persze nem azert tartanak itt , mint te . Hogy várják az igazit . Csak simán lúzerek . Gondolom már kaptál 5-6 üzenetet is bőven . 1 tipp : ne itt keress szerelmet :D
Amúgy nincs baj azzal hogy szűz vagy , de még csók sem volt ? Az azért eléggé furcsa ... inkább már különös .
Utolsó mitől lesz valaki 'lúzer'?
Nem rakott meg elég nőt?
26-os:
Ki ezért lúzer, ki azért.
Lehet lúzernek nevezni a szűz lányokat, pasikat, de akkor ennyi erővel az is lúzer, aki beosztottként végig éli az életét egy vagy akár több munkahelyen is, és hagyja, hogy cseszegessék őt ott egész nap, nem?
De végülis előbb-utóbb akkor mindenki lúzerként végzi, hiszen mindenki meg fog egyszer halni, így te is, nem igaz? :/ Na látod...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!