Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha már egy nővel...

Mit tegyek ha már egy nővel szeretnék együtt élni, erre még mindig itthon vagyok a szülő házban?

Figyelt kérdés
Vagy akár egyedül is jó lenne, ha bírnék venni házat ahol én akarok. De én úgy érzem ez lehetetlen. Mi csináljak? Nagyon elszomorító. Ráadásul ostoba testvéreimet is el kell viselni, nagyon idegesítőek. Pedig majdnem 30 vagyok. Nem akarok így élni. Mi a megoldás? Kötél? Egész család bolond csak anyám a normális. Most tudom megkapom hogy én rossz vagyok de tényleg igaz.

2020. aug. 4. 21:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20:

Én úgy szeretnék erre egy KONKRÉT példát látni. Linkelj már be légyszíves egy ingatlanhirdetést, amely a példának megfelelő.

2020. aug. 5. 11:28
 22/28 anonim ***** válasza:
25%

21-es, aki képtelen kifizetni 90-100ezret albérletre, az miért is szeretne egyedül élni?

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 5. 11:30
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
21: adj meg egy tetszőleges várost/helyszínt
2020. aug. 5. 11:31
 24/28 anonim ***** válasza:
25%

És igen, igaza van a 22-esnek!

Rengetegen közösen bérelnek egy nagy lakást. Közös konyha - saját szoba.

2020. aug. 5. 11:32
 25/28 anonim ***** válasza:
34%
Várjál, 24-es, szerintem a kérdező nem is dolgozik, hanem anyuci tartja el.
2020. aug. 5. 11:33
 26/28 anonim ***** válasza:
36%

Meg érted, ő nővel szeretne együtt élni.

Mindössze két tényező hiányzik a képletből:

- a nő

- a lakás

:D

Nem tudom mit vár tőlünk? Szerezzünk neki nőt, meg vegyünk egy lakást neki? Tényleg érdekel kérdező!

2020. aug. 5. 11:36
 27/28 anonim ***** válasza:
22%

25: jahhh.... :-D :-D :-D

ez kimaradt nekem a képletből. :-D

De hát akkor van nője...! :-D

2020. aug. 5. 11:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem először rakjál valahogy félre, nem kötelező egyből összkomfortos házba menni, kezdetnek egy zártkert is jó, azoknak az ára még nem szabadult el, persze ez jár némi lemondással, valamit valamiért. Nem kötelező albérletbe menni, főleg ilyen árak mellett, azért, hogy az ablakon legyen a pénz kidobva, szó szerint.
2020. nov. 3. 04:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!