Miért szeretnek az emberek versenyezni, hogy kinek rosszabb az élete? Miért nem akarnak együtt érezni mással?
Mondjuk valaki itt írja, hogy a szülei nem foglalkoznak vele, anyja apja dolgozik, haza esnek munkából, fáradtak, és nem foglalkoznak a gyerekkel.
Erre rákontrázik egy válaszadó, hogy "csak ennyi bajod van? irigyellek! Képzeld, az én apám alkoholista volt, és örültünk, ha nem volt otthon, mert vert minket!"
Vagy valakit piszkálnak a súlya miatt, hogy kövér, és piszkálják, hogy fogyjon le az iskolatársai. Erre válaszként azt mondják:"Hahaaha! Engem képzeld kiközösítettek, semmibe vettek, átnéztek rajtam! Te veled legalább foglalkoznak!!"
Na most ezeket példaként írtam, de tapasztaltam az életben is, nem csak interneten. Ha valakinek baja van, azt meg se próbálják megérteni, inkább rákontráznak még rosszabbat, hogy neki arany élete van!
De miért? Miért jó versenyezni, hogy kinek rosszabb az élete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!