Mit tegyek ha már egy nővel szeretnék együtt élni, erre még mindig itthon vagyok a szülő házban?
Figyelt kérdés
Vagy akár egyedül is jó lenne, ha bírnék venni házat ahol én akarok. De én úgy érzem ez lehetetlen. Mi csináljak? Nagyon elszomorító. Ráadásul ostoba testvéreimet is el kell viselni, nagyon idegesítőek. Pedig majdnem 30 vagyok. Nem akarok így élni. Mi a megoldás? Kötél? Egész család bolond csak anyám a normális. Most tudom megkapom hogy én rossz vagyok de tényleg igaz.2020. aug. 4. 21:43
11/28 A kérdező kommentje:
Németországban magas a fizetés, és alacsonyak az albérlet árak. Nekik megéri, meg ott az a szokás. Itt kevés a fizetés és magasak az árak. Ez nem egy fos szerinted? Mondjuk magának köszönheti a magyar mert tűri, de akkor is.
2020. aug. 4. 22:11
12/28 anonim válasza:
Balázs, már megint te ajvékolsz? :-)))
13/28 anonim válasza:
ja, persze, marha alacsonyak...
Münchenben ezer EUR alatt labdába se rúgsz egy garzonért....
14/28 A kérdező kommentje:
Nem, tudom hogy hihetetlen de nem vagyok Balázs. Régen sokkal értelmesebb emberek voltak ezen az oldalon.
2020. aug. 4. 22:16
15/28 A kérdező kommentje:
13. Beszélsz te hülyeséget. Egyik testvérem kint van ott. Teljesen más világ. Annyi a gond hogy nincs valami jó nyelv érzékem.
2020. aug. 4. 22:18
16/28 anonim válasza:
15: én itt vagyok konkrétan!
Úgyhogy nekem ne vetíts...
Münchenen belül normális helyen (értsd alatta: jó kerületben, migránsmentes/török-arabmentes) sorban állnak a meghirdetett lakásokért, és ráigérnek a kínált bérleti díjra.
17/28 anonim válasza:
Akkor menj külföldre és gyűjts sok pénzt. Pár év alatt összeszedhetsz annyit hogy tudj venni egy házat/lakást. Pláne ha úgyse szeretsz itt. Ezt a negatív mentalitást, kötél dumát meg felejtsd el ha szeretnél kapcsolatot. Minden jót kívánok! :)
18/28 anonim válasza:
Már bocsássatok meg, de a baromi magas lakás-és albérletárak hogy minősülhetnek bárki szemében is csak "kifogásnak"? 🙄
19/28 anonim válasza:
De hát nővel élsz, ott van a mutterod :D
20/28 anonim válasza:
18: azért kifogás, mert ha kicsit kijjebb megy (távolabb a nagyvárostól), akkor van olcsóbb albérlet is. Ja, ehhez ki kell lépnie a komfortzónájából, és bevállalni a több utazást.
Na ezért kifogásgyártás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!