Miért van az, hogy 17 éves fiúként bennem van egyedül annyi emberség a családból, hogy leöblítem a tányért/evőeszközt, mielőtt bedobom a mosogatóba?
Figyelt kérdés
A 21 éves nőverem (aki amúgy a takarítás nagy részét végzi), meg az apám folyton úgy teszik be a mosogatóba a tányérokat vagy akármit, hogy még rajta van a kajamaradék meg minden. Mondjuk ha vajas egy kés, akkor én soha nem dobom be vajasan a mosogatóba, hanem mondjuk előtte leöblítem melegvízzel. Ugyan ez a tányérokkal, meg minden. És ez valamiért annyira felidegesít, de én sem tudom miért. De szerintem nagyon undorító, hogy másnap meg nekem kell az odaszáradt kajamaradékokat lekaparni, ha mosogatok.2020. júl. 30. 06:56
3/17 nemaRendőrség válasza:
"Emberség"
Nagyon nem tudod mit jelent ez a szó.
Egyébként használj dörzsit, és kezd a tisztább dolgokkal
4/17 anonim válasza:
2
Úgy tűnik igen, ezek otthon ülnek reggeltől estig, és ha úgy alakul, hogy le kell nyomniuk a kilincset néha, akkor kiborulnak és gyorsan kiírják itt magukból.
6/17 A kérdező kommentje:
ÉÉÉÉÉS, meg is jöttek a személyeskedő idióták :DD Képzeld, attól, hogy 15 percet elvesz az életemből a mosogatás 3 nap alatt, még rohadtul nem otthon ülök egész nap :D És had k*rjon már fel, hogy több éve ha mosogatok, folyamatosan ez van. De komoly ember lehetsz, ha reggel 7-kor gyakorikérdéseken kötsz bele másokba :DD
2020. júl. 30. 07:17
7/17 anonim válasza:
Én se öblítem le, és akkor mi van? Majd mosogatáskpr lejön.
8/17 anonim válasza:
Nálunk szinte csak anyukám mosogat, senki nem szokott leöblíteni semmit, és mégsincs gond. Ezt onnan tudom, hogy mi megbeszéljük a családon belüli problémákat, nem a gyakorira jövünk fröcsögni, hogy a másik családtag mit csinál rosszul...
9/17 anonim válasza:
Nem leöblíteni kell, hanem papírral letörölni az ételmaradékot, zsírt, mielőtt a mosogatóba teszed. Megelőzöd így, hogy elduguljon a mosogató és könnyebb elmosni is.
10/17 anonim válasza:
Khm, hogy lehet, hogy a takarítás nagy részét a nővéred végzi, mégis te rinyálsz a vajas kés miatt, amikor a mosogatást 15 perc alatt elintézed???
Szerintem inkább te vagy a lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!