Miért olyan fontos egy kapcsolatban a magasság?
#30 Túl finoman fogalmaztam?
"Miért olyan fontos egy kapcsolatban a magasság?"
Mert a nők többségében a magas pasikat szeretik. Ezt akartad hallani? Pedig még ez sem igaz így. A lányok és nők közül többen jobban vonzódak egy magas pasihoz. És szinte minden lánynak és nőnek fontos, hogy magasabb legyen nála a párja. Bár sokan így is, pár centivel alacsonyabbal is összejönének.
Van aki magassarkú kapcsán beszél mellé. Mert ha már szereti, ez nem lesz igazi probléma. És szimplán ő is a magasabb pasikat tartja vonzóbbnak.
Egy tökéletesen szimetrikus és formás közepesen nagy mellet, szinte minden férfi nagyon vonzó tulajdonságnak tart.
A női mell és férfi magasság van párban.
"A női mell és férfi magasság van párban."
Szerintem azért nincs párban, mert az utcán látod egy idegenről, hogy milyen magas, de ha lekerül a melltartó és pucéran áll előtted a nő, akkor derül ki, hogy "tetszik-e, amit látsz". Tehát ha a magasságod miatt elutasít valaki, azt megteheti úgy is, hogy elsétál melletted az utcán, és azt gondolja, hogy "de alacsony", míg a melled bevizsgálásánál meztelennek kell lenned, már elkezdtél valakivel valamit.
"Le lehet fogyni, de magasabb senki nem tud lenni."
Ez a vonzalom szempontjából semmit nem számít. Ugyanaz, mint mikor valaki azt mondja, hogy lenézi a kövéreket, kivéve azt, aki betegség miatt kövér - de ez nem jelenti azt, hogy az a kövér, aki betegség miatt az, tetszeni fog az adott embernek.
#32 Ja, tényleg megfeledkeztem róla, hogy otthon legtöbb helyen, van a feszes formás mellüekkel is egy melltartó hordási elvárás, a saját mellük miatt sokszor ok nélkül frusztrált lányok és nők részéről. Bár értelmetlen és kontaproduktív, csak a szex elött megmutatni a melleket.
Hisz minden mellformát sok pasi szeret.
Mostani egyik kollégámnak mondjuk mindegy a formája, csak nagy legyen. És a nagy tényleg tartás igényes, mert jelemzően össze-vissza mozog is. Ezért szoktak rá sok országban feszesebb elasztikus top-ot venni rá.
Volt egy jóbarátja bátyámnak aki meg a szétálló melleket szerette a legjobban.
De prekoncepicó szintjén otthon is megáll.
A magas pasik biztosan szeretik az alacsony nőket mert látja, ha kopaszodik s ideje lecserélni új típusra:DDD
Látja, ha korpás a feje...s az a hajlakk szag is imádandó:DDD
S a nők meg szeretnek a szőrös mellkason különösen nyáron lenni;)
Pasit magas nőnél meg puha dombokon megpihenni:)))
"Hisz minden mellformát sok pasi szeret."
Továbbra sem jelent semmit, hogy Lacinak tetszik X formájú mell, ha Kata épp Gézával randizik. Géza pedig a melleket meglátva vagy nem dugja meg Katát, vagy egyszer azért "megtiszteli" a genyójával.
#35 Off: Igen. De ha Géza a természetes szőkéket szereti csak, Kata meg csak jól festi, de lent a fazont nem. Akkor is baj van.
Pont ezért írtam, hogy semmi értelme takargati a melleket, mert kontraproduktív.
Sok oka lehet, hogy egy szex után valamelyik fél nem akar másodikat. Bár három éjszakásnál rövidebb futtó kapcsolatom nem volt még. De még lehet.
Nem kölcsönös a vonzalom sokszor. De a megfelelés sem.
Kata Gézának tetsző mellekkel is, lehet kidobja Gézát, mert nem illenek össze az ágyba.
De ne írjunk példa történeteket két sorban!
"Pont ezért írtam, hogy semmi értelme takargati a melleket, mert kontraproduktív."
Hogy érted, hogy "takargatni"? Nem érzed, hogy azzal, hogy a mell takarva van, már más, mint a magasság, ami azonnal látszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!