Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan fontos egy kapcsol...

Miért olyan fontos egy kapcsolatban a magasság?

Figyelt kérdés
Mármint, nem abszurd egy kicsit hogy megeshet hogy "életed párját" esetleg plusz minusz pár centi miatt utasítod el? Egyáltalán nem érint a téma, de néha eszembe jut a fentebb vázolt lehetőség és nem értem.

2020. júl. 21. 08:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
17%
Ti nem kerestek tonnadonnát, én meg nem keresek kissrácokat. Nagy probléma? Ugyanaz az alapja. A többségnek egy apró férfi nem férfias, ahogy egy debella sem nőies. Akinek meg mégis, az trtsa meg magának az aberrációit és ne erőltesse a többségre. Nem pár centin fog múlni, hanem azon, hogy eléri-e azt a szintet, amivel férfinak tud kinézni egy magamfajta nő mellett. Ha nem, lehet választani "puhább, törékenyebb" lányt
2020. júl. 21. 10:38
 12/39 anonim ***** válasza:
0%

Tudom, hogy most le leszek pontozva valszeg, mert így működik errefelé, DE:

Nekem például fontos a magasság, mert sajnos nem egy alacsony lány vagyok és számomra kizárt dolog, hogy a párom kisebb legyen, mint én. Meg egyébként is a magasakhoz vonzódom. Márpedig mindenkinek azzal kellene lennie, aki tetszik neki, nem azzal, aki nem érdekli igazából. Most centizőt nem viszek, de nálam a 180 cm és afölötti régió a céltartomány alapvetően és ebből nem áll szándékomban engedni. Ennyi. :D

2020. júl. 21. 10:42
 13/39 anonim ***** válasza:
70%

Soha nem értem, ezen miért megy a rinya. Vagy pontosabban, miért megy ezen EKKORA rinya.

Alacsony vagyok, és a magasak tetszenek. Hatalmas bűn.

Ez a "csak a 170 centisnek tetszhet a 180 centis" miért van magasságnál? Súlynál miért nincs? Hogy 80 kilós férfi csak min. 70 kilós nővel jöjjön össze, az 50 kilós lányokat hagyja meg a 60 kilós férfiaknak, mert az néz ki jól együtt? Hogy hosszú hajú lányok csak a Def Leppard-nek járnak, a rövidhajú pasik max állig érő hajú nőkkel jöjjenek össze, mert úgy illik a külvilágba?

2020. júl. 21. 10:54
 14/39 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
36%

Szerintem nem kell logikát keresni az alacsony, agyilag éretlen, keserű, komplexusos hapsikban.

Fröcsög a szájuk, és ennyi. Fáj nekik a dolog, de ezt meg lehet érteni, de kár nekik igazán megmagyarázni, hogy az ég miért kék.

2020. júl. 21. 10:59
 15/39 anonim ***** válasza:
88%

#13 hogy néz már ki, hogy a köldökömig ér egy nő, ha 2 m-es pasi vagyok? Mégis hogy fogjuk egymás kezét?

Engem zavarna.

Ezért én rossz ember vagyok a szemedben.

Köszi.

Értem.

2020. júl. 21. 11:36
 16/39 anonim ***** válasza:
61%
Úgy látom sok az incel.
2020. júl. 21. 11:38
 17/39 anonim ***** válasza:
13%

Rengeteg szupersztár átlagos magasságú vagy relatíve alacsony. Mégis odavannak értük a nők. Szóval nem kene készpénznek venni azt, amit ezek itt mondanak. Mindenki figyelmes, rendes srácot akar, aztán összejön egy végtelenül tahó senkivel.

Konklúzió: női logika nem egyenes, hanem rendkívül bonyolult.

2020. júl. 21. 11:41
 18/39 anonim ***** válasza:
29%

Istenem, ne sértődj meg ennyin, nem vagy rossz ember, értsd, amit írtam. Az a bajom, aki ezen ennyire felkapja a vizet, és csak ezen.

Nem néz ki hülyén egy csontsovány nő/férfi egy hatalmasra elhízott férfi/nő mellett? Vagy egy 60 éves faszi egy 20 éves pipivel? De. De miért csak az van ennyire lenézve, ha valakinek a magasság a vonzó?

2020. júl. 21. 11:42
 19/39 anonim ***** válasza:
26%

"Konklúzió: női logika nem egyenes"

Itt most a kérdésben a magasság a téma.

Nekem tetszik a magas férfi, tehát magas férfit keresek. Ennél egyszerűbb nem lehet a dolog.

2020. júl. 21. 11:43
 20/39 anonim ***** válasza:
31%
Nekem annyi a fontos, hogy nálam magasabb legyen vagy kb. egyforma magasak legyünk. Ennyi. Én nagyjából 170 cm magas vagyok, szóval azért nem is extrém magasságról beszélünk. Nekem ez fontos és kész. Nem érezném jól magam egy nálam alacsonyabb sráccal, kb. úgy érezném magam mellette mint valami böszme elefánt...
2020. júl. 21. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!