Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan fontos egy kapcsol...

Miért olyan fontos egy kapcsolatban a magasság?

Figyelt kérdés
Mármint, nem abszurd egy kicsit hogy megeshet hogy "életed párját" esetleg plusz minusz pár centi miatt utasítod el? Egyáltalán nem érint a téma, de néha eszembe jut a fentebb vázolt lehetőség és nem értem.

2020. júl. 21. 08:30
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 21. 16:59
 22/39 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagyok extrém magas-169 cm, de engem is jobban vonzanak a magasabb srácok, első barátom 190 volt, második 185, nekem pl jól esik hozzábújni, főleg, ha egy fej van köztünk és így rátudja rakni a buksiját az enyémre, ez nekem rettentően meghitt. Sokkal férfiasabbnak is látom, ha egy magasabb és kötöttebb, szálkásabb társam van, ráadásul így bátran felvehetek egy magassarkút egy eseményre, és én is jobban érzem magam, nőiesebbnek, illetve a páromnak sem zavaró az, hogy ha kisebb, akkor úgy nézne ki, mintha én venném át a nadrág viselését a kapcsolatunkban azzal, hogy magasabb vagyok vagy bármi. És lehet kritizálni, de tőlem alacsonyabb embert így nem szívesen választanék.
2020. júl. 21. 21:08
 23/39 A kérdező kommentje:

Egyébként ez nekem szólt?

"Ha nem érdekel más nézőpont, minek vagy ezen az oldalon?"

Mert ha igen, nem értem miért gondolod hogy nem érdekel más nézőpont. Pont azért tettem fel a kérdést hogy más nézőpontból is láthassam a dolgot.

2020. júl. 22. 00:18
 24/39 anonim ***** válasza:
91%
Azoknak szól, akik alázzák az érteles válaszokat. Mert jó válaszok vannak és csomó minden porig volt nyomkodva. Ezek az emberek, akik ezt teszik, csak a saját nézőpontjukat fogadják el és sötétségben élnek.
2020. júl. 22. 06:22
 25/39 anonim ***** válasza:
70%
Így van. Az enyémet is lenyomták, pedig kb. ugyanazt mondtam, mint 22-es. Ugyanakkora is vagyok. XD Zárószóul: mindenki azzal legyen, aki neki tetszik, nem amit mások elvárnak.
2020. júl. 22. 08:38
 26/39 anonim válasza:
74%
Úgy bírom, amikor a nők a magasságra a túlsúllyal jönnek :D Le lehet fogyni, de magasabb senki nem tud lenni.
2020. júl. 22. 10:17
 27/39 anonim ***** válasza:
33%
Van nő akinek az a fontos, hogy a pasi magas és izmos legyen. De van pasi akinek meg a nagy formás női mell a fontos.
2020. júl. 23. 18:50
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

És vannak méhek, ami mézet gyűjtenek, de vannak emberek, akik verik a magzatot, hogy nyomorék szülessen, mert nagy segíj jár érte...

Akarsz még semmit mondó dolgokat felsorolni?

2020. júl. 24. 10:44
 29/39 anonim ***** válasza:
74%

#28 Nem semmit mondó. Mert én az alap kérdésre válaszoltam.

Te meg jelek szerint alacsony pasi vagy, vagy kis mellű nő.

Olyan is van aki ezeket szereti. Én például a kis és maxiumum közepes méretű melleket szeretem.

Nyílván pár centi miatt senkit nem fognak elútasítani.

Természetesen alacsony pasiknak nehezebb csajozni. De abból is ki lehet hozni a maximumot. Semmi értelme problémázni a magaságon.

2020. júl. 24. 12:10
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
Közhelyes és semmitmondó volt. Az, hogy Te milyen vagy, az nem semmit mondó. Az, hogy felsoroljuk, hogy van, akinek fontos a magasság, van, akinek nem, ezzel annyit sem mondtál, mint amit #28.
2020. júl. 24. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!