Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkó a kollégám?

Miért ilyen bunkó a kollégám?

Figyelt kérdés

Kinn cigiztünk, mikor megkérdeztem hogy van erre ő:

- Deb látod!?

- De, látom, azért érdeklődtem...

- Akkor meg, miért kérdezed, te még sosem voltál náthás?!

Nem tudom, hogy csak a náthája miatt volt ilyen ingerült? Vagy cikinek tartja a dolgot.

2020. júl. 20. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rossz napja van,épp te voltál ott ezért rád mordult lehet mással is igy tett volna csak épp te voltál ott.
2020. júl. 20. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szintúgy egyszerű, mint a faék, nem kell túlragozni.
2020. júl. 20. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
*szimplán
2020. júl. 20. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Vagy a náthája miatt volt ingerült, vagy felcseszték az agyát és nem nyugodott le teljesen, vagy csak simán rossz napja volt és nem volt idege a szerinte hülye kérdésekhez.

Van ilyen, gondolom neked is volt már rossz napod, nyilván nem szándékosan akart megbántani de ez így jött ki, engedd el a dolgot.

2020. júl. 20. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kérdezitek meg tőle, akkor meg az a baj, hogy észre sem veszitek, mennyire beteg! Ismered: ha van sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért, de a pofon az kijár!
2020. júl. 20. 14:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is a náthája miatt lehetett ennyire ingerült, mert máskülönben nem szokott. Engem is ellátnak jótanácsokkal állandóan, mikor náthás vagyok.
2020. júl. 20. 14:55
 7/7 Sophia Ajutthaja ***** válasza:
100%
Ez a fajta reagálás veszélyes. A kákán is csomót kereső ember tipikus esete. Kerüld el, ha nem akarsz kellemetlen szituációba kerülni, és összetört lélekkel a "gyakori kérdések"-re irogatni.
2020. aug. 5. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!