Hogy állítsam le a kollégámat, úgy, hogy ne legyek bunkó?
Van egy férfi kollégám, aki, úgy érzem többet akar. Három éve vagyok ezen a munkahelyen, de egy másik részen voltam, kb. egyszer ha összefutottunk ez idő alatt. Fél éve kerültem át ide. Már régóta viccelődtek a lányok, hogy biztos bejövök neki, mert állandóan segít, ha kérek valamit, rögtön ugrik, nekik meg könyörögniük kell, míg megcsinál nekik valamit. Én egyébként fél 10-re járok, de ma 6-ra mentem be, és tudja, hogy utálok korán kelni. Reggel arra mentem be, hogy az asztalomon egy kávé várt (ő korábban ér be, mindig bent kávézik és gondolom nekem is csinált). Tudtam, hogy ő volt az, meg később mondta is. Megköszöntem, de nem örültem neki. Mert félek tényleg igazuk lesz a többieknek, és akar valamit. Egy baj van, felesége van. Mint kollégát bírom, de így hogy nős, mást nem tudok vele elképzelni. Viszont letámadni se akarom, hisz lehet csak szimpla kedvességnek szánta a kávét, és én értettem félre. Ti mit tennétek? Hogy adjam a tudtára finoman, hogy nem érdekel, mint férfi?
L/23
-Figyi Béla, irtó rendes voltál, köszönöm a kávét. De azt gondolom, hogy te többet akarsz, mint kolléga kapcsolat, de én nem akarok tőled semmit. Ne próbálkozz többet légy szíves.
Ha tovább folytatja ezután is, akkor meg kell keresni a feleségét és elmesélni a dolgokat.
Én úgy gondolom, egyenlőre ne add tudtára, hiszen most még csak kolléganői viccelődésből következtetsz dolgokra.
Ha "nyomulni" akar rád, az úgyis ki fog derülni és akkor meg lehet mondani neki: " Ne haragudj, de Te nős vagy és én nem akarok egy munkatársi kapcsolatnál, jó haverságnál többet Veled." Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!