Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy állítsam le a kollégámat,...

Hogy állítsam le a kollégámat, úgy, hogy ne legyek bunkó?

Figyelt kérdés

Van egy férfi kollégám, aki, úgy érzem többet akar. Három éve vagyok ezen a munkahelyen, de egy másik részen voltam, kb. egyszer ha összefutottunk ez idő alatt. Fél éve kerültem át ide. Már régóta viccelődtek a lányok, hogy biztos bejövök neki, mert állandóan segít, ha kérek valamit, rögtön ugrik, nekik meg könyörögniük kell, míg megcsinál nekik valamit. Én egyébként fél 10-re járok, de ma 6-ra mentem be, és tudja, hogy utálok korán kelni. Reggel arra mentem be, hogy az asztalomon egy kávé várt (ő korábban ér be, mindig bent kávézik és gondolom nekem is csinált). Tudtam, hogy ő volt az, meg később mondta is. Megköszöntem, de nem örültem neki. Mert félek tényleg igazuk lesz a többieknek, és akar valamit. Egy baj van, felesége van. Mint kollégát bírom, de így hogy nős, mást nem tudok vele elképzelni. Viszont letámadni se akarom, hisz lehet csak szimpla kedvességnek szánta a kávét, és én értettem félre. Ti mit tennétek? Hogy adjam a tudtára finoman, hogy nem érdekel, mint férfi?

L/23

2019. szept. 10. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
22%

-Figyi Béla, irtó rendes voltál, köszönöm a kávét. De azt gondolom, hogy te többet akarsz, mint kolléga kapcsolat, de én nem akarok tőled semmit. Ne próbálkozz többet légy szíves.

Ha tovább folytatja ezután is, akkor meg kell keresni a feleségét és elmesélni a dolgokat.

2019. szept. 10. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy gondolom, egyenlőre ne add tudtára, hiszen most még csak kolléganői viccelődésből következtetsz dolgokra.

Ha "nyomulni" akar rád, az úgyis ki fog derülni és akkor meg lehet mondani neki: " Ne haragudj, de Te nős vagy és én nem akarok egy munkatársi kapcsolatnál, jó haverságnál többet Veled." Ennyi.

2019. szept. 10. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Pedig elég nyilvánvaló hogy bejössz neki, ha másnak nem segít. Vannak ilyenek, nem is kevesen hogy ha megdugnának valakit azt körülugrálják, a többi kolléganő meg le van szarva. Állítsd le, nehogy erőszakossá váljon ha nem engedsz neki, hisz ha elfogadod a szívességeit, azt úgy is értelmezheti hogy zöld utat adtál neki.
2019. szept. 10. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
Istenem, ....tudod én hányszor vittem kaját/kávét kollégának, kérés nélkül? Meg kaptam is? Soha fel sem merült, hogy akarunk egymástól valami, pedig volt pár egyedülálló is köztük...csak tudod, amikor azt látod, hogy a másik reggel óta nem állt fel az íróasztalától / jött ki az irodájából, vagy szar napja van, akkor lehet jól esik neki egy kis kedvesség...pláne, ha jóban is vagyok az illetővel
2019. szept. 10. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A kollégáknak, ezen van a hangsúly, utolsó. Nem körbenyaltál egyet, és leszartál mindenki mást.
2019. szept. 10. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
ja...vagy a 200 nő között van egy szerencsétlen pasas, aki próbál barátkozni az új csajjal, mert azt hiszi az nem egy pletykás liba...
2019. szept. 10. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!