Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkatársammal egy településrő...

Munkatársammal egy településről járunk dolgozni busszal. Hogyan állítsam le a pofátlan szokásairól? 22L

Figyelt kérdés

Reggel együtt megyünk általában busszal dolgozni egy munkatársammal. Ha én épp nem megyek dolgozni szólok a főnöknek, de ő is rám ír, hogy még is milyen indokkal nem jöttem dolgozni?! Minden egyes alkalommal eljátsza ezt.

Van mikor párom jön értem kocsival ha ő is a munkahelyén akkor végez mikor én. Munkatársam már reggel kérdezi, hogy párom jön-e értem, ha azt mondom hogy nem számon kéri rajtam azt is, hogy mért nem? Ha azt mondom igen, pofátlanul megjegyzi, hogy akkor őt is haza vihetnénk...

Unokatestvérem által ismertem meg. Tőle is állandóan kuncsorog mindent, de unokatesóm már kezdi megszakítani vele a kapcsolatot. Munkatársamnak unokatesómmal ez a kéregetős dolog a “barátság” szerintem ez nem annak nevezhető.

Mikor ír, hogy mért nem megyek dolgozni mit válaszoljak amiből nem túl sértően de érthetően tudtára adom, hogy semmi köze hozzá?

Valamint ha nem szeretnénk haza vinni azzal kapcsolatban mit mondjak neki hogy megértse nem valami taxi szolgálat vagyunk?

Azért nem tudom mit válaszoljak mert én később mentem erre a munkahelyre, általa. És mivel neki több ismerőse van ott mint nekem, nem szeretném hogy rossz híremet keltse csak mert én nem teszek neki állandóan szivességet.

Köszönöm a tanácsokat!

Ő 3 évvel idősebb nálam ha ez számít! Egy héten 3szor kell bejárnunk beosztás szerint a munkahelyre, de ő akkor sem jár be csak ha kedve tartja, én rendesebben bejárok még is számon kér mikor nem tudok aznap menni mikor kellene és másnap megyek helyette amit a főnökkel megbeszélek. Teljesen lazára veszi a munkába járást és másoktól kéreget szőnyeget, evőeszközöket, ruhákat meg mindent..

2018. jan. 23. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem abban nincs semmi rossz, hogy megkérdezi, hogy miért nem mész, amikor nem mész dolgozni. Munkatársak vagytok, nincs ebben semmi.

Ha nem akarjátok hazavinni, akkor mondd meg, hogy nem értek rá és nem hazamentek, hanem más dolgotok van.

2018. jan. 23. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha kérdezi, mond azt, nem tudjatok elvinni. Ha rákérdez a miértjére annyi legyen a válaszolsz csak, nem érsz rá, van dolgotok. Egy idő után megunja majd.
2018. jan. 24. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
tudjátok, válaszod*
2018. jan. 24. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!