Strandon, fürdőkbe le szoktál zuhanyozni fürdőruha nélkül?
Figyelt kérdés
strend, fürdő, fürdőruha, zuhany2020. júl. 14. 00:32
11/19 anonim válasza:
Nem szoktam...Nem értem miért pontozol le mindenkit aki nemmel válaszol,ők is válaszoltak a kérdésedre
12/19 anonim válasza:
Pedig mindenkinek le kellene a közös fürdővízbe belépés előtt meztelenül, tusfürdővel. Másképp nem sokat ér. Az ibolyát sem gázálarcban szagolgatjuk.
13/19 anonim válasza:
Nem szeretek járni nyilvános fürdőkbe pont ezért, mert elég visszataszítónak tartom, amiért sokan fontosabbnak tartják a szégyenlősködést a higiéniánál.
14/19 anonim válasza:
ritkán járok, de akkor ált meztelen zuhanyzok, kivéve ha mellettem másik öt ember fürdőgatyában. Akkor olyan érzésem van, mintha itt nem szokás/ nem szabad meztelenül zuhanyozni
16/19 anonim válasza:
Igen, csak meztelenül tusolok olyankor.
Meg edzőtáborban is.
21/f
17/19 anonim válasza:
Én még olyat nem láttam, hogy valaki ruhában zuhanyozna
18/19 anonim válasza:
Nekem strandolás után alap, mindig le zuhanyzom meztelen, anno suliban haverok mondták is hogy meztelen, mondtam otthon is az ember meztelen zuhanyozik, osztályal úszni jártunk anno pl a öltözőbe el volt már foglalva a zuhanyzók öltözök bejáratánál volt a koedukált zuhany ott is meztelen lány osztály társak előtt le vetkőztem meztelen zuhanyoztam ugyan úgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!