Az áldás vagy átok, ha valaki érettebb a kortársainál?
Figyelt kérdés
Nem tudom megértetni magam a kortársaimmal, de a felnőttekkel igen (20-25 felett). Én inkább átoknak érzem, mert a suliban nem felnőttek az osztálytársaim, és ott "egyedül" vagyok.2020. júl. 13. 21:10
11/14 anonim válasza:
Attól függ, mi volt az ok, ami miatt ilyenné váltál.
12/14 anonim válasza:
Legyél büszke erre, hasonló voltam én is. Én sem értettem szót nagyon a korombeliekkel. Egyedül is voltam, de inkább érezd magad különlegesnek, hogy te nem olyan vagy mint a többi,, nem állsz be a sorba" Ha valamiről másképpen vélekedsz. Ki tudsz ebből hozni jót is, nekem is sikerült annak idején. Szóval, hajrá. Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj privátba. :)
13/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit hoz ki belőle az illető. Miután elvégzed a sulit és dolgozni kezdesz simán szerezhetsz idősebb barátokat, beszélgetőpartnereket munkahelyen, szórakozóhelyen, egy hobbid gyakorlása közben stb. Gimisként én is azt hittem egyébként, hogy nem tudok beilleszkedni mert sokkal érettebb vagyok a kortársaimnál de aztán beláttam, hogy ez így nem igaz. Lehet hogy valamilyen téren érettebb vagy náluk, de más szempontból meg lehet, hogy le vagy maradva, szóval én azért próbálnék szót érteni a velem egy idősekkel is.
14/14 anonim válasza:
Szerintem átok lehet. Ezt én későn érőként gondolom, de az én helyzetem sem előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!