Az áldás vagy átok, ha valaki érettebb a kortársainál?
Nem érettségnek nevezném, hogy beilleszkedési problémáid vannak.
Felnőttekkel azért érted meg magad, mert türelmesebbek, jobban figyelnek rád, nem akarnak kicikizni.
Az első válaszoló minden szava aranyat ér.
Tökéletesen igaza van, ez átok lesz rajtad egész életedben...
"Nem érettségnek nevezném, hogy beilleszkedési problémáid vannak."
Nem mindig azzal van a gond aki nem tud beilleszkedni.
Bizony, sokszor ez annak a jele, hogy az illető sokkal a társai előtt jár, csak ezt a "plebs" nem tudja tolerálni.
Hány híres, a kora után méltán elismert embert hozzak példának, akik ezzel a gonddal küszködtek?
ma 21:31
igy ezel Mongyuk hűlyeséget
Gyerekként szinte felemésztett, hogy mindig másképp gondolkodtam, mint a többiek, és, hogy mindig az idősekkel értettem meg magam. Ettől kívülálló voltam a saját korosztályomban, egyszerre irigyeltek és sajnáltak le, borzasztó volt.
Felnőttként már azt érzem, hogy jobb ez így, örülök, hogy nem tartozom a tömeghez, és sok olyan tapasztalatot szereztem ezáltal, ami miatt a jég hátán is meg tudnék élni. Illetve végre hozzáöregedtem a korosztályomhoz :)
"Bizony, sokszor ez annak a jele, hogy az illető sokkal a társai előtt jár, "
A gond csak az, hogy minden második gyerek megvan győződve arról, hogy ő érettebb.
"A gond csak az, hogy minden második gyerek megvan győződve arról, hogy ő érettebb."
1. Ezt az adatot honnan veszed?
2. Honnan tudod hogy a kérdező melyik csoportba tartozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!