Csajok, lehet ennyire szeretni egy férfit?
A munkámból kifiolyólag sok fiatalt ismerek és beszélgetések során kiderül miért került xy helyre.
Fiatal, életvidám gyönyörű szőke csajszi Budapestrő 300km-tel lejött lakni egy lepukkant vidéki városba barátjához lakni.
—————
Nekem meg az legutóbbi lány aki pont a fele ennyi távolság miatt szakított velem. Pedig mindent megadtam neki csak kevés voltam és nem nézek ki jól (mondjuk ő se).
Tudom egyoldalú volt a dolog és ha semmit nem adsz sz vonzóbb a nőknek...
Nem feltétlenül jobb a pesi élet, tele van a város degeneráltakkal, nagy a szmog, autóval nehéz közlekedni. Ha pedig még szívesen is látnak egy másik városban, miért ne?
Te esetleg oktatsz? :)
Remélem nem oktat senkit ilyen szövegalkotási készséggel. :)
Bocsánat, de tényleg kicsit kacifántosak a mondatok, de még érthető.
Igen, lehet annyira szeretni a másik embert, hogy feladjuk érte az életünk és egy újat kezdjünk.
A döntést megkönnyítheti, ha nincs sok minden amit fel kell adni. De egy jó egzisztenciát is képesek vagyunk feladni, ha megvan a másik félbe és a közés életbe vetett bizalom, hit. Azután persze benne van a pakliban, hogy megbánják a döntést, de az más lapra tartozik.
Az, hogy nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy a lány, veled maradjon hülyeség. Az pedig a szánalom legteteje, hogy őt is degradálod a döntése miatt.
Nyilvánvaló, hogy saját magaddal sem vagy kibékülve, így nehéz magad mellett tartani bárkit is. Külsőtől függetlenül.
Mi Pestiek vagyunk, de a nővérem is falura és most én is - bár nem túl messze Pesttől költözünk.
Az eszedbe sem jut, hogy valaki esetleg - véletlenül - vidéki életre vágyik? Plusz még szereti is a pasit, igen. ;)
én is simán elköltöznék vidékre.
nagyon szép a főváros, csak élhetetlen. annyira drága, hogy a sima becsületes embernek már nem terem babér.
minden tele van koldusokkal, szerencsétlenekkel.
vidéken nyugalom van, meg élhető árak. ha lenne munka, lenne hova menni és kivel/kihez, akkor mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!