Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csajok, lehet ennyire szeretni...

Csajok, lehet ennyire szeretni egy férfit?

Figyelt kérdés

A munkámból kifiolyólag sok fiatalt ismerek és beszélgetések során kiderül miért került xy helyre.

Fiatal, életvidám gyönyörű szőke csajszi Budapestrő 300km-tel lejött lakni egy lepukkant vidéki városba barátjához lakni.

—————

Nekem meg az legutóbbi lány aki pont a fele ennyi távolság miatt szakított velem. Pedig mindent megadtam neki csak kevés voltam és nem nézek ki jól (mondjuk ő se).

Tudom egyoldalú volt a dolog és ha semmit nem adsz sz vonzóbb a nőknek...

2019. márc. 1. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül jobb a pesi élet, tele van a város degeneráltakkal, nagy a szmog, autóval nehéz közlekedni. Ha pedig még szívesen is látnak egy másik városban, miért ne?

Te esetleg oktatsz? :)

2019. márc. 1. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem oktat senkit ilyen szövegalkotási készséggel. :)

Bocsánat, de tényleg kicsit kacifántosak a mondatok, de még érthető.

Igen, lehet annyira szeretni a másik embert, hogy feladjuk érte az életünk és egy újat kezdjünk.

A döntést megkönnyítheti, ha nincs sok minden amit fel kell adni. De egy jó egzisztenciát is képesek vagyunk feladni, ha megvan a másik félbe és a közés életbe vetett bizalom, hit. Azután persze benne van a pakliban, hogy megbánják a döntést, de az más lapra tartozik.

Az, hogy nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy a lány, veled maradjon hülyeség. Az pedig a szánalom legteteje, hogy őt is degradálod a döntése miatt.

Nyilvánvaló, hogy saját magaddal sem vagy kibékülve, így nehéz magad mellett tartani bárkit is. Külsőtől függetlenül.

2019. márc. 1. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi Pestiek vagyunk, de a nővérem is falura és most én is - bár nem túl messze Pesttől költözünk.

Az eszedbe sem jut, hogy valaki esetleg - véletlenül - vidéki életre vágyik? Plusz még szereti is a pasit, igen. ;)

2019. márc. 2. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem pesti vagyok, de akár más országba is elköltöznék (legalábbis pár évre, nem mindent hátrahagyva) egy férfi miatt, ha úgy alakulna a dolog. Nem vagyunk egyformák, van, aki tudja úgy alakítani az életét, hogy szinte bárhol jól érezze magát és legyen biztos bevétele és van, aki ragaszkodik a megszokott környezetéhez és két utcával arrébb sem szívesen költözne vagy a munkája, családja miatt helyhez van kötve.
2019. márc. 2. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:

én is simán elköltöznék vidékre.

nagyon szép a főváros, csak élhetetlen. annyira drága, hogy a sima becsületes embernek már nem terem babér.

minden tele van koldusokkal, szerencsétlenekkel.

vidéken nyugalom van, meg élhető árak. ha lenne munka, lenne hova menni és kivel/kihez, akkor mennék.

2019. márc. 3. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én feladtam az otthoni életemet pár évvel ezelőtt és kiköltöztem külföldre a párom miatt ( kb. 1200 km). Haza évente 1-2 alkalommal járok 1 hétre. Egy évvel ezelőtt párom másik városban kapott munkát (kb. 1700 km az otthonomtól) és én vele tartottam, otthagyva a munkahelyemet. Lehet naivnak tűnik a döntésem, de én miatta voltam abban a városban és mikor szóba került az új munkahelye és a költözés, akkor minden nélkül vele tartottam, mert úgy éreztem/ érzem, hogy nincs értelme egyedül, boldogtalanul élnem valahol nélküle, ha együtt is lehetünk.
2019. márc. 4. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!