Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki örök gyerek az...

Ha valaki örök gyerek az áldás vagy átok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 1. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Egy kicsit mindkettő. Véleményem szerint talán inkább jobb. Aki olyan az nehezebben keseredik bele az életébe. Sajnos mi magyarok pedig sorra meg vagyunk keseredve, fásulva. Szóval azt mondanám, hogy SZERINTEM itt és most Magyarországon talán jobb mint rosszabb ez a tulajdonság.
2018. jún. 1. 09:41
 2/10 nemaRendőrség ***** válasza:
7%

Átok.

Nagyon szánalmasok azok az emberek akik 25-30 éves korukra sem képesek felnőni, és mennek star warst meg egyéb gyerekeknek szánt programokat nézni/csinálni

2018. jún. 1. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ha jól érzem (márpedig jól) akkor

az "örök gyerek",

a "gyermeki",

a "gyerekes",

és az "apucipicifia" nem egy fogalmak

az első kettőt pozitívumként értjük

2018. jún. 1. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

az a jó, ha az emberben megmarad a gyerek és nem lesz besavanyodott zombi, hanem tud felszabadultan nevetni, táncolni, énekelni...

viszont az is fontos, hogy felnőtt fejjel tudjon komoly döntéseket hozni, felelősséget vállalni, tenni azért, hogy haladjon előre

2018. jún. 1. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Éppen erről beszélek. A 2. felhasználó már totál besavanyodott. Neki szánalmasak az emberek. Nem mindegy neki, hogy ki miben leli az örömét. Azt szeretné, hogy mindenki olyan legyen mint ő mert az nem szánalmas. A 3. válaszoló igen kielemezte a dolgokat. Szerintem azt, hogy "örök gyerek" nem ara értik, hogy nem tud elszakadni felnőtt korára sem a szüleitől. Dióhéjban.

[link]

2018. jún. 1. 10:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Elnézést kedves 3. válaszoló. Újra elolvasva a válaszod rájöttem, hogy félreértettelek. Egyet értek veled. :)
2018. jún. 1. 10:16
 7/10 nemaRendőrség ***** válasza:
19%
Nem vagyok én besavanyodva, tudok szórakozni, meg élvezni dolgokat, de azért egy ugróiskola ne jelentse már a szerotonin forrását egy 30 éves embernek.
2018. jún. 1. 12:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Neki áldás, a környezetének átok.
2018. jún. 1. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan foglalkozása van, ahol figyelem, komolyság szükséges, akkor átok. Ha van megfelelő szerető családja, baráti köre, aki elfogadja őt úgy, ahogyan van, akkor áldás.
2018. jún. 1. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindennek, így ennek az állapotnak is vannak előnyei és hátrányai is.
2021. dec. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!