Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Imádkoznátok értem, tudnátok...

Imádkoznátok értem, tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam és szeretnénk, ha lenne testvére. A gond csak az, hogy valamiért kislányt szeretnék, sokat imádkozok érte. A férjem ezt már túlzásnak érzi és ez elgondolkodtatott. Persze, a gyermek mindig áldás, ajándék az Úrtól. Tudom én is. De mégis... "Kérjetek és adatik...", "Gyönyörködj az Úrban, és megadja a szíved kéréseit."

Nem is tudom. Bűn az, ha ennyire vágyok valamire? Ha szerintetek igen, tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan tudnám elengedni ezt és másra koncentrálni? esetleg imádkoznátok értem?

Köszönöm!

2016. máj. 9. 13:34
1 2
 1/11 Roland G. ***** válasza:

1.Miért lenne gond ha kislányt szeretnél???

2.Nem bűn.

3.Az Úr áldjon meg benneteket egy egészséges gyönyörű kislánnyal!

2016. máj. 9. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ami a javatokra válik, csak azt adja. Azért kell érte imádkozni.Jézus szeretett volna életben maradni, ugyanakkor fejet hajtott Isten akarata előtt. "Legyen, ahogy Te akarod!"
2016. máj. 9. 14:29
 3/11 Kiss Éva Judit ***** válasza:

Hm... Kedves Kérdező!

Biztos, hogy az a bibliavers, amit idéztél az ide illik? Emlékszel Jézus hogyan imádkozott Atyjához? "Legyen meg a Te akaratod!vagy egy másik: Márk 14:36 "És monda: Abba, Atyám! Minden lehetséges néked. Vidd el tőlem ezt a poharat; mindazáltal ne az én akaratom legyen meg, hanem a tied."

Ha belegondolsz ez így is van rendjén. Isten tudja, hogy neked, nektek mi a jó. Ember tervez Isten végez, szól a mondás. Ha kisfiad lesz, gondold végig, hogy ő ugyan úgy fog téged szeretni, mint egy kislány, de ha Te ennyire lányt akarsz, tudod-e majd őt ugyan úgy szeretni.

Örülj nagyon annak, hogy lehet gyermeked, és neveld istenfélőnek, és az Újvilágban lesz annyi lányod, és fiad, amennyit el sem tudsz képzelni.

Isten áldása legyen rajtatok, hogy megértsd Te is, hogy ne az legyen amit "ÉN AKAROK", hanem ahogyan Ő akarja!

2016. máj. 9. 15:00
 4/11 Flogeir ***** válasza:
Ez a kívánság egész biztosan nem bűn. Kívánom, hogy hallgatasson meg az imátok! Sokan fogunk érted imádkozni, hogy így legyen, de azt is tudnod kell, hogy ez egy olyan személyes kérés, ami alapvetően neked kell "megbeszélned" és "elmagyaráznod" az Úrnak, hogy miért szeretnél kislányt.
2016. máj. 9. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem bűn, ha vágyik az ember valamire, viszont tényleg csak azt kapjuk meg, ami az Isten szerint javunkra válik. Tapasztalatból mondom, az Isten meghallja ugyanis a kéréseinket, látja minden könnyünket egyes esetekben, de ez nem változtatja meg a véleményét. Minden esetre, remélem, összejön a kislány nektek. Imádkozom érte én is.
2016. máj. 9. 17:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Nagyon hasznosak és elgondolkodtatóak. Megfogadom a tanácsokat, továbbra is imádkozok és bárhogy is lesz, elfogadom az Úr akaratát. Áldásokban gazdag napot kívánok nektek!
2016. máj. 10. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Senkit sem akarok megbántani ,de szerintem ha valaki gyereket vállal akkor a gyermek neme a legkevesebb...

A lényeg az legyen ,hogy egészségesen szülessen meg ,mindenféle rendellenesség nélkül!

Sokan akik elvetélnek vagy nem jön össze nekik a gyerek ,az életük adnák egy egészséges gyermekért ,míg mások meg azon dilemmáznak ,hogy lány vagy fiú lesz-e?!

2016. máj. 11. 07:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen, teljesen igazad van, megértem, ezért is érzem magam olyan rosszul. Kicsit hálátlanságnak, vagy nem tudom. De ettől függetlenül még bennem van ez az érzés. Imádkozom, aztán majd az Úr megmutatja, hogy mi a teendő ebben a helyzetben.
2016. máj. 11. 10:06
 9/11 hosszúhajú ***** válasza:

Szia!

Biztos sokan kíváncsiak vagyunk, lett-e azóta baba? Ha igen, mi lett a neme?

2016. szept. 27. 00:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Előszöris mindenkinek szeretném megköszönni, aki imádkozott. Jelenleg a második trimeszterben vagyunk, és a baba KISLÁNY! :) Dicsőség az Úrnak!
2016. okt. 8. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!