Imádkoznátok értem, tudnátok tanácsot adni?
Van egy kisfiam és szeretnénk, ha lenne testvére. A gond csak az, hogy valamiért kislányt szeretnék, sokat imádkozok érte. A férjem ezt már túlzásnak érzi és ez elgondolkodtatott. Persze, a gyermek mindig áldás, ajándék az Úrtól. Tudom én is. De mégis... "Kérjetek és adatik...", "Gyönyörködj az Úrban, és megadja a szíved kéréseit."
Nem is tudom. Bűn az, ha ennyire vágyok valamire? Ha szerintetek igen, tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan tudnám elengedni ezt és másra koncentrálni? esetleg imádkoznátok értem?
Köszönöm!
1.Miért lenne gond ha kislányt szeretnél???
2.Nem bűn.
3.Az Úr áldjon meg benneteket egy egészséges gyönyörű kislánnyal!
Hm... Kedves Kérdező!
Biztos, hogy az a bibliavers, amit idéztél az ide illik? Emlékszel Jézus hogyan imádkozott Atyjához? "Legyen meg a Te akaratod!vagy egy másik: Márk 14:36 "És monda: Abba, Atyám! Minden lehetséges néked. Vidd el tőlem ezt a poharat; mindazáltal ne az én akaratom legyen meg, hanem a tied."
Ha belegondolsz ez így is van rendjén. Isten tudja, hogy neked, nektek mi a jó. Ember tervez Isten végez, szól a mondás. Ha kisfiad lesz, gondold végig, hogy ő ugyan úgy fog téged szeretni, mint egy kislány, de ha Te ennyire lányt akarsz, tudod-e majd őt ugyan úgy szeretni.
Örülj nagyon annak, hogy lehet gyermeked, és neveld istenfélőnek, és az Újvilágban lesz annyi lányod, és fiad, amennyit el sem tudsz képzelni.
Isten áldása legyen rajtatok, hogy megértsd Te is, hogy ne az legyen amit "ÉN AKAROK", hanem ahogyan Ő akarja!
Senkit sem akarok megbántani ,de szerintem ha valaki gyereket vállal akkor a gyermek neme a legkevesebb...
A lényeg az legyen ,hogy egészségesen szülessen meg ,mindenféle rendellenesség nélkül!
Sokan akik elvetélnek vagy nem jön össze nekik a gyerek ,az életük adnák egy egészséges gyermekért ,míg mások meg azon dilemmáznak ,hogy lány vagy fiú lesz-e?!
Szia!
Biztos sokan kíváncsiak vagyunk, lett-e azóta baba? Ha igen, mi lett a neme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!