Jehova Tanúi, addnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Nem régen kipróbáltam a hajnalka magok, ami hallucinogén hatású, nem tudom mit tegyek.2014. okt. 14. 14:00
1/12 anonim válasza:
Ezért nem tanács jár, hanem kiátkozás Jehova egyházából... Miért nem fordulsz inkább Jézushoz? :)
2/12 A kérdező kommentje:
Miért átkoznának ki,nem olyanok.
2014. okt. 14. 14:42
3/12 anonim válasza:
üdv, megbántad a dolgot? (a kérdésedből úgy tűnik)
4/12 sztrecskó válasza:
és ezt miért pont a Jehova tanúitól kérdezed? vagy jársz hozzájuk? Van közösséged? Ha van, akkor inkább személyesen kéne ezt a dolgot megbeszéld velük. Ha még csak keresel, akkor hajrá...
Jézusban van a megbocsátás!
5/12 KZitus válasza:
Szervusz
Milyen tanácsot vársz? :-)
6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a tanúk, hogy vélekednek erről. Nem értem miért nincs bennem megbánás.
2014. okt. 14. 20:20
7/12 KZitus válasza:
"Nem értem miért nincs bennem megbánás." - ezt úgy érted, hogy ásoknak, másokkal rossz dolgokat teszel, és bár látod mennyi kárt okoztál ezzel, nem bánod meg?, nem sajnálod amit tettél?
Egyébként ne használj hallucinációt okozó anyagokat, mert magadnak ártasz. Visszafordíthatatlan károkat okozol magadnak. Láttam egy lányt, aki hasonló ok miatt már csak árnyéka az úgynevezett "embernek". Pedig egyke gyerek, és nagyon szretetereméltó a szülei.
Addig állj le vele, ameddig van még egészséged.
8/12 anonim válasza:
üdv, ne aggódj, maga az élet az, ami halált okoz, jelenleg. ha kimész az utcára, és a kocsik között jársz kelsz az utcán, az se sokkal egészségesebb. Jehova megbocsájt neked, de azt kéri, hogy te is bocsáss meg másoknak. menni fog?
9/12 anonim válasza:
A saját érdekedben állj le velük!
10/12 szabolcs1988 válasza:
Szia, a Biblia a 2 Korintusz 7:1 ben arra ösztönöz minket, hogy a szellem és a test minden szennyétől tartsuk magunkat távol. Ez a javunkat szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!