Szégyellnem kéne, hogy nem tudok angolul?
Megkaptam egy vitában, miután kiderült, hogy akkor nem számít a véleményem, mert sokkal kevesebb anyag áll rendelkezésemre, csak vaktában okoskodok, hülye vagyok hozzá.
Már eddig is rosszul éreztem magam amiatt, hogy ezen a téren hiányosságaim vannak, (megvan az oka, amin nem tudok változtatni, bármennyire is zavar) de ha felhoztam, akkor azt mások eddig mondták, hogy nem akkora tragédia ez. :s
Ezek szerint... ez mégis ennyire alap, csak tapintatból nem dörgölték korábban az arcomba? Emiatt hülyének kellene éreznem magam? Elkeserít a gondolata, hogy mindig kevés leszek így.
"Nem mindenki születik ilyen nyelv érzékkel."
Csakhogy az angol a világnyelv, illene legalább középszinten beszélni.
Gondolj bele, hogy kimész külföldre, és nem tudod megértetni magad (kivéve ha az államnyelvet beszéled).
Kérdező: szerintem nagyon sürgősen tanulj meg angolul, mert nagyon sok helyen használnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!