Az az ember sznobnak szamit ha magyar helyeken direkt angolul beszel es ha lee letagadja h. o magyar es csak az angol meg az amerikai emberek erdekli?
Inkabb prolinak.
Akik kint voltak külföldön azok szoktàk neha megjatszani hogy màr törik a magyart :)
Magasabb körökben nem keverik össze a nyelveket az èrtelmisègiek. Inkabb jellemzöbb ez prolikra
Igen, sznob.
Egyszer osszefutotam valakivel aki kb 2-3 eve koltozott ki amerikaba es magyarul mar nem is akart beszelni, elmondasa szerint kezdi elfelejteni... na persze... huszon akarhany evig Magyarorszagon lakott, ott szuletett es nott fel, azten 2-3 ev amerika utan nem megy a magyar nyelv...
Azt mondta hogy "we, americans" na o biztos nem szamit amerikainak.
Meselte nekem valaki hogy talalkozott itt egy csajjal aki nem tartja egy magyarral sem a kapcsolatot, sot keruli oket mert amerikaiakkal akar csak baratkozni es azt akarja hogy amerikai akcentusa legyen. Nem fog sikerulni ha az ember nem gyerekkent koltozik ki.
Nem sznob, hanem ostoba barom.
Kint élek amerikában, német, magyar tanár vagyok. Pár napja felkeresett egy latin-amerikai fiú mert árja németnek érzi magát belülről és szeretne pár kifejezést megtanulni németül. El kellett beszélgessek vele komolyabban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!