Puzsér Róbert vajon tud e angolul?
Ugye nem régen beutazta az usát... Meg filmkritikus lévén gondolom tudnia kéne, de pl. a rádióműsoraiban mindig szinkronizált részleteket vág be.
Meg 1-2 szót angolul furán ejt amiket hallottam.
Valaki tudja?
Miért?
Mit kellene bevágnia?
Egyébként meg tud.
Hát ha bevágni magyarul is vágja be, de mindig amikor szövegről, meg hasonlókról van szó arra lehet következtetni, hogy szinkronizáltan nézi az amerikai/angol filmeket. Úgy nem lehet értékes véleményt alkotni, ha a filmet csak látod, de a valódi hangot nem hallod.
Nem tudok példát mondani, de ha hallgatsz pl. valamelyik 7 mesterlövészébe, akkor te is találsz majd ilyet.
Amúgy bírom a Puzsért.
De te honnan tudod, hogy tud angolul?
A magyar szinkron a film hivatalos hangváltozata, azt a forgalmazó jóváhagyta igy o is a "jo filmet nézi", ezenfelül továbbra is magyaroknak beszéli ki a véleményét. Feltételezhető, hogy látta angolul is, mar ha volt hozza türelme, de o mint" előadó" nem feltételezheti, hogy a közönsége is ért angolul, nem várhatja el tőlük, ezért magyarul beszél.
Ha a híreket nézve Angela Merkel után Obama, majd Edrogan, vegul Putyintól ideznenenk egy-két mondatot, igen pislognal te is, hogy itt német ott angol, majd egy kis török egy kis orosz...
Szerintem az átlagot hozza.
Egyébként a Sznobjektív műsora tényleg hitvány gyenge. De ez legyen Simicska baja. Ő engedte be a tévéjébe. Én egy adás után feladtam.
Abból az első rész tényleg gyenge, a 2-3 se a legjobb... De utána egyre jobb. Szerintem egy erős közepes összeségében.
Am köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!