Utálom magam, hogy változtathatnék ezen?
Figyelt kérdés
Egyszerűen utálom magam és már nem tudok mit tenni. Teli negatív gondolatokkal és borzalmas ember vagyok nagyon rossz dolgokat tettem. Bűntudatom van mindenért. Valahogy pedig el kéne viselni magam, mert ez undorító, bele nézek a tükörbe és szó szerint lehánynám magam és még a gyomromba is érzem ezt. Amiket tettem nincs rá bocsánat de nem is merem leírni mert már ettől is elkapott a hányinger.2020. júl. 1. 19:47
11/18 A kérdező kommentje:
Megcsalás csak csók..
2020. júl. 2. 13:20
12/18 A kérdező kommentje:
Egy emberről tud, megbocsátott de van még egy pár azt ha elmondom össze töröm teljesen és nyilván vége is lesz.
2020. júl. 2. 13:20
13/18 anonim válasza:
És miért csináltad ha szereted a párod?
14/18 A kérdező kommentje:
Mert egy idióta vagyok és nem kifogás de be voltam rúgva. Egyébként sok minden rossz volt mostanában a kapcsolatba de nem akarom elhagyni, hiszem, hogy jó lesz és eszem ágában sincs soha többet ilyet csinálni bármi lesz.
2020. júl. 2. 14:49
15/18 anonim válasza:
Tényleg egy idióta vagy.
Bocsi a nőd sajnálom én szóba se állok olyan férfiakkal akik isznak egyébként.
16/18 A kérdező kommentje:
Ez nem segít sajnos, de megertelek én se állnék szóba magammal.
2020. júl. 2. 16:34
17/18 anonim válasza:
Ha szereted akkor szedd össze magad és ne csald meg többet!
18/18 A kérdező kommentje:
Nem fogom... 1001%....
De hogy változtassak ezen, hogy szedjem össze magam, hogy felejtsem el és, hogy.. Áh..
2020. júl. 3. 22:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!