Akiben nincs tapintat az alvó ember iránt, elárulná, hogy miért nem figyel oda a másikra?
Nagyon sok emberrel laktam együtt különböző életszituációk miatt, és nem túlzok, egy-két üdítő kivételt leszámítva mindenki nagy ívben tett arra, hogy ha éppen alszom, ők meg korábban keltek. A kollégiumot is egy ilyen suttyó miatt kellett ott hagyjam, mert nagyon migrénes voltam és ha nem tudtam kialudni rendesen, akkor egész nap gyötört tovább.
Például nyitott ajtónál szárítanak hajat, vagy ha reggeliznek, akkor össze-vissza dobálják az evőeszközöket, odavágják a kanalat a tányérhoz. Nekem teljesen természetes az, hogy nem szárítgatom a hajam reggel, ha tudom, hogy ha a másik alszik, vagy ha nem tudok máshogy időzíteni, akkor legalább behajtom az ajtót és a legkisebb intenzitáson nyomom. A fém evőkanalat kicserélem műanyagra aznap reggel, hogy ne kongassam ott neki a tányérokat. Nem akkor hívom fel anyámat valami érdektelen dolog miatt. Tényleg minden kis neszre figyelek.
Ezek az emberek szimplán rossz indulatúak, vagy neveletlenek és nem veszik észre magukat?
Elsőre azt hittem emiatt írtad ki a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1056..
Bár találó :D Na, kérdezd meg tőle ,hogy miért nem hagyja aludni az embert.
Hacsak nem napi 10 órákat alszol(fekszel), ami bosszantó lehet a szobatársaknak, mert tudják, hogyan kellene viselkedni, akkor érthető a reakciójuk, de ha nem, akkor valóban bunkó dolog tőlük.
Én is figyelek az alvó emberekre.
Simán neveletlenség, tapintatlanság.
Rengeteg elkényeztetett új generáció van, csonka családdal, anyuka nem bír a gyerekkel, aztán ez az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!