A homofób embereknek mi az okuk erre?
Mindig is elfogadó voltam minden emberrel szemben. Ennek ellenére főleg az interneten nagyon sok a kérdésben szereplő véleménnyel találkoztam azonban sosem tudták kellően indokolni. Ezenkívül sokan használják a
"Nem vagyok homofób DE.." - mondatokat és a végén mindig kiderül, hogy tulajdonképpen az.
18N
15 40
Hát akkor van egy jó hírem, homofób vagy!:D
Nem vagyok homofób de undorít amit csinálnak,ahogy valószínű őket is undorítja amit heterók csinálnak,erről egyik fél sem tehet úgy gondolom.A 4 falasra reagálva: szerintem se heterótól se homótol nem elfogadható ha nyilvános helyen csinál bármit.
Ami viszont szerintem a legeslegnagyobb baj ezzel az egésszel hogy az arcunkba nyomják.
Pride,b*zicola reklámok,1000000 egyéb cucc és hogy folyton ez van szajkózva.Engem ez zavar a legjobban,semmi bajom nem lenne a melegekkel(azokkal akik nem magamutogatók nincs is) ha nem reklamoznák magukat,nem provokálnák az embereket.
Ami szintén undorít a melegségben hogy nemi?(vagy gender?) alapú diszkrimináció van. Senki ne tagadja nekem hogy egy heteró fehér férfinak egy fekete leszbikus nővel szemben a bíróságon semmi esélye nem lenne,mert mindenki annyira fosik a "te homofób" megbélyegzéstől.
Összessegeben a legjobb lenne ha ténylegesen egyenlően(nem egyenlőbben) lennének kezelve a társadalomban,és nem lennének propagálva.Mégegyszer: azzal hogy van valaki aki a férfiakat szereti,és ugyanilyenekkel kerül párkapcsolatba,az égvilágon semmi problémám. A bajom a "nézzétek én meleg vagyok igen! Meleg vagyok megfogom a kezed puszta provokációbol,de egy ujjal hozzám ne merj érni mert homofób leszel" életstílusú díszbuz*kkal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!