A homofób embereknek mi az okuk erre?
Mindig is elfogadó voltam minden emberrel szemben. Ennek ellenére főleg az interneten nagyon sok a kérdésben szereplő véleménnyel találkoztam azonban sosem tudták kellően indokolni. Ezenkívül sokan használják a
"Nem vagyok homofób DE.." - mondatokat és a végén mindig kiderül, hogy tulajdonképpen az.
18N
12: Miért lenne homofób, aki nem fogad el? Az a homofób, aki beszól, megver, bánt, csak azért mert homi vagy.
A kaja tényleg jó hasonlat volt valakitől. Én utálom pl. a tökfőzeléket, undorodom tőle, de nyilván nem érdekel, hogy más megeszi és nem fogok megverni senkit sem, mert tökfőzeléket eszik :)
Ne kell erőltetni, hogy mindenkinek tetsszen, ahogy élsz. Mint ahogy nagyon sok minden más se tetszik nekem az életben, amit mások csinálnak, de nem foglalkozom vele. Csak ne akarják rám erőltetni a saját dolgaikat.
Régen is voltak melegek, és jól megvoltak pride, meg mindenféle polgárpukkasztás nélkül.
A melegeknek kellene azt elfogadni, hogy amit csinálnak, az a természetellenes. Nem átlagos.
És nem kitalálni szavakat, mint homofób.
sosem volt bajom a melegekkel, de amit most a modern ember művel a liberalizmus jegyében, az nagyon kiakasztó.
Legyünk egyenlőek, meg feminizmus, meg utáljuk a gyerekeket, meg csináljunk mindent másképp, mint ami vagy 10 ezer éven keresztül megszokott volt.
Ez a "régen minden jobb volt" fóbiás emberek baromsága, képesek lennének feje tetejére állítani az egész világot.
Szerencsére a statisztika, meg a többség győz.
"Nem egyszerűbb lenne békén hagyni őket, nem pedig gyűlölködni?"
Ki gyűlölködik? Senki. Jó, vannak, akik nyíltan és látványosan utálják a melegeket, az ő tevékenyságük nekem sem tetszik, én szép csendben egyszerűen csak undorítónak tartom.
Az a baj a nagy "elfogadókkal" meg "nyitottan gondolkodókkal", hogy valójában ők a leginkább intoleránsak bármiféle más véleménnyel szemben. Ha nekem valami nem tetszik, akkor szerintük gyűlölködő vagyok, a nyitott gondolkodás szabadsága rám nem terjed ki.
"Hogy kéne élnie úgy, hogy a homofóboknak is megfeleljen?"
Bármilyen furcsa, én nem várom el senkitől, hogy úgy éljen, hogy az nekem "megfeleljen." Én sem tartok közvélemény-kutatást az életmódommal kapcsolatban, csak élem, ahogy tudom, és ha valakinek nem tetszik, így járt.
Látens homoszexualitás, gyenge és megingatható szexuális beállítottság. Emiatt fruszráltság és a "férfiasságuk" izomból való demomstrálása a homofób szövegekkel.
Egy magabiztos, valódi férfi világképe nem inog meg, ha meglát egy homo párt, nem kezdi el frusztráltan fitoktatni a férfiasságát.
Nőként nem járnék homofób pasival, mert általában frusztráltak, önbizal hiányosal, gyenge jelleműek.
Láthatod kérdező, hogy itt is az érzelmi válaszok dominálnak. Nem tetszik, undorodik tőle és joga van undorodni. Naná, hogy joga van, amíg nem váltja tettekre. De ez mi már? Csinálják a négy fal között. Mindenki csinálja a négy fal között, én pl undorodom attól amikor ülök a buszon vagy a metrón és megáll felettem egy párocska (nyilván heterók de tökmindegy) és megy az évődés meg a cuppogós puszika 5 másodpercenként. Ha homoszexuális pár lenne, már rég ledobták volna őket a buszról, de mivel nem azok, csak elviseljük, hogy ők bizony nem a négy fal között csinálják. Aztán nézd meg, az értelmes válaszokat meg lepontozták.
Az nem meleg propaganda, hogy látsz egy meleg párt egy coca cola reklámon. Ha egyenlő jogok lennének, nem háborodott fel volna rajta ország-világ.
Tehát aki vadul védi a jogát a homofóbiához és undordik a polkorrektségtől, az bele sem gondol, hogy egy igazságtalan rendszert véd. Nem az a baj, hogy neki nem tetszik a dolog, hanem hogy ezen hozzáállás miatt érik még mindig atrocitások a homoszexuális párokat.
Amúgy mindezt heteróként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!