Szerintetek milyen a lelkivilága azoknak az embereknek, akik egész nap a fészbukon lógnak?
Átlagba az idősek ilyenek. Unatkoznak, és most ez nekik valami új, izgalmas dolog, nem érzékelik mi cringe, és mi nem.
Szerintem aranyosak, nyomkodják, ha őket ez boldoggá teszi, míg várják a hétvégére az unokát, nincs jobb dolguk.
De azért elég irritáló dolog, de valahol aranyosak, hogy nem értik mi ez, meg milyen. Csak ne dőljenek be mindenféle fb-s bolondságnak, csalásnak...erre kéne inkább őket tanítani még.
#1: "Átlagba az idősek ilyenek." Honnét veszed? Pont, hogy nem! Sok idős embert ismerek, vagy nincs netjük, vagy ha van is nem nagyon használják, ha igen azt se tudják, hogy a fb-ot eszik, vagy isszák!
A kérdésre: teljesen változó, nincs olyan, hogy az ilyenek azon élnek, az olyanok meg nem.
Az én fb-ismerőseim kulturáltak, tehát fiatalok-fiatalabbak nem csinálnak ilyet :D
Csak idősek. De nekem már idős az 55 feletti is, lévén hogy én 25 vagyok :D
"Ők nem érzik, hogy ez mennyire szánalmas?"
Pont ugyanannyira szánalmas, mint nézni őket majd kiírni róluk egy névtelen kérdést.
Főleg magányos emberek, akik társaságot keresnek. Vagy önbizalomhiányosak, akik visszacsatolást kérnek, hogy ők is érnek valamit.
Főleg fiataloknál láttam ilyet. Bár ők nem a szép napot írogatják, hanem hogy kávéztak, filmet néztek, aludtak. Néhány éppen csak azt nem írja ki, hogy mikor van wc-n.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!