Önbizalomhiányos, főleg dagadt embereknek miért van óriási hangja?
Anyósom és sógornőm ilyen. 155 cm mindkettő, ehhez 90-100 kilósak és olyan hangerővel ordítanak amikor okuk sincsen rá, hogy leszakad az alattuk lévő út is. Múlt héten voltak nálunk, csendes utca, nem szokás üvölteni. Szó szerint a madarak is felrepültek a környéken! Mindkettő szuperokosnak hiszi magát, tökéletesnek, megy a facebookon “az igazi férfiak nem játszanak csontokkal mint a kutyák”, stb. Valójában tudom, hogy mennyire sebzett emberek! A sógornőt gyerekkora óta ismerem, láttam ahogy szivatták, csúfolták, kiközösítették. Ma már akkora arca van, hogy mindenkit lenéz, ő nevet ki másokat, pl egy szép, igényes nőnek képes a szemébe mondani, hogy “te csak úgyis arra kellesz a férfiaknak, bezzeg én főzök, mosok, takarítok és én vagyok az igazi anya akire a férfiak vágynak”. Az anyós a világ legokosabb nője cím birtokosa, mindenhez (is) ért. Valójában 8 általánosig jutott, de gazdasági tanácsokat osztogat a saját köreiben.
Az ilyen emberek valaha belátják, hogy ők sérültek? Vagy annyira beleélték magukat a szerepükbe amit védekezésként alakítanak, hogy már el is hiszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!