Csinaltatok mar oriasi nagy hulyeseget a szerelem miatt, a szerelemert? Leirnatok, hogy mit?
Figyelt kérdés
2018. jún. 4. 22:36
1/7 anonim válasza:
Megbocsájtottam neki és odaadtam mindenemet, de nem volt elég és kiégetett megszégyenített és megcsalt több ízben.
2/7 anonim válasza:
Én megbocsájtottam egy félrelépést. Természetesen még egyszer megtette. Mikor megint lebukott, akkor már otthagytam, és mikor megértette, hogy ez végleges, akkor ő csinált butaságot, sírt és öngyilkossággal fenyegetőzött. És hozzátartozik, hogy mindketten 30 felett voltunk már, tehát nem tapasztalatlan tinik.
3/7 anonim válasza:
Ittam és megint eszembe jutott, hogy elszúrtam a dolgot egy lánnyal akit azóta is szeretek.
Még többet ittam. Eluralkodott rajtam a depresszív hangulat és elindultam.
Elindultam a vonatsínen éjjel a sötétben, hogy vége legyen.
De nem mertem megtenni. Hagytam elmenni a vonatot anélkül, hogy kiugrottam volna elé.
Aztán (az lényegtelen, hogy hogyan) kitudódott és két napra pszichiátriára kerültem megfigyelésre.
Mondanom sem kell, hosszú két nap volt...
4/7 anonim válasza:
Lefogytam, mert lekövérezett - nem voltam az, 169/58...
45 kilósan is azt mondta.
Hülyeség volt, mert közben kiderült, hogy a hátam mögött szexuális levelezik a "jó alakú, bombamellű barátnőmmel".
Kidobtam, és már 2 éve harmonikus párkapcsolatban élek egy normális férfi oldalán.
5/7 anonim válasza:
Egy másik lányt választott. Amikor közölte, én másnap este felhívtam és sírtam neki a telefonban, hogy miért nem vagyok jó neki? Istenem de nagy marha voltam :D
6/7 A kérdező kommentje:
Jaj elkepzeltem a sztorit ugy, hogy a helyedbe magamat helyettesitettem😂 es o mit mondott?
2018. okt. 31. 11:02
7/7 anonim válasza:
Amit én is mondanék egy olyan pasinak, akibe nem vagyok szerelmes: "törődj bele, próbálj meg túllépni rajta, nem tudok csak azért szerelmes lenni, mert könyörögnek nekem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!