Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csinaltatok mar oriasi nagy...

Csinaltatok mar oriasi nagy hulyeseget a szerelem miatt, a szerelemert? Leirnatok, hogy mit?

Figyelt kérdés

2018. jún. 4. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Megbocsájtottam neki és odaadtam mindenemet, de nem volt elég és kiégetett megszégyenített és megcsalt több ízben.
2018. jún. 4. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megbocsájtottam egy félrelépést. Természetesen még egyszer megtette. Mikor megint lebukott, akkor már otthagytam, és mikor megértette, hogy ez végleges, akkor ő csinált butaságot, sírt és öngyilkossággal fenyegetőzött. És hozzátartozik, hogy mindketten 30 felett voltunk már, tehát nem tapasztalatlan tinik.
2018. jún. 4. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Ittam és megint eszembe jutott, hogy elszúrtam a dolgot egy lánnyal akit azóta is szeretek.

Még többet ittam. Eluralkodott rajtam a depresszív hangulat és elindultam.

Elindultam a vonatsínen éjjel a sötétben, hogy vége legyen.

De nem mertem megtenni. Hagytam elmenni a vonatot anélkül, hogy kiugrottam volna elé.

Aztán (az lényegtelen, hogy hogyan) kitudódott és két napra pszichiátriára kerültem megfigyelésre.

Mondanom sem kell, hosszú két nap volt...

2018. jún. 5. 02:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lefogytam, mert lekövérezett - nem voltam az, 169/58...

45 kilósan is azt mondta.

Hülyeség volt, mert közben kiderült, hogy a hátam mögött szexuális levelezik a "jó alakú, bombamellű barátnőmmel".

Kidobtam, és már 2 éve harmonikus párkapcsolatban élek egy normális férfi oldalán.

2018. jún. 5. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy másik lányt választott. Amikor közölte, én másnap este felhívtam és sírtam neki a telefonban, hogy miért nem vagyok jó neki? Istenem de nagy marha voltam :D
2018. okt. 31. 10:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaj elkepzeltem a sztorit ugy, hogy a helyedbe magamat helyettesitettem😂 es o mit mondott?
2018. okt. 31. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit én is mondanék egy olyan pasinak, akibe nem vagyok szerelmes: "törődj bele, próbálj meg túllépni rajta, nem tudok csak azért szerelmes lenni, mert könyörögnek nekem."
2018. nov. 1. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!