A homofób embereknek mi az okuk erre?
Mindig is elfogadó voltam minden emberrel szemben. Ennek ellenére főleg az interneten nagyon sok a kérdésben szereplő véleménnyel találkoztam azonban sosem tudták kellően indokolni. Ezenkívül sokan használják a
"Nem vagyok homofób DE.." - mondatokat és a végén mindig kiderül, hogy tulajdonképpen az.
18N
Mert a legtöbb ember undorodik két azonos nemű ember enyelgésétől.
Aki a 4 fal között csinálja, azzal nincsen semmi probléma.
Mert undorítónak tartom. Pont.
Szívem joga attól undorodni, amitől akarok szerintem, anélkül, hogy indokolnom kéne. Barátnőm a madarakat utálja.
Természetesen tudom, hogy a saját szabadságon addig terjed, amíg másokat nem akadályozok vele, úgyhogy nem követelem, hogy tiltsák be a homoszexualitást, nem bántom a környezetemben élő melegeket, de amíg a gondolatrendőrséget be nem vezetik a "nyitott gondolkodású" emberek, addig lehet róla saját véleményem, remélem.
Én nem tudom, hogy homofób vagyok-e. Nem zavar, ha valaki az. Viszont undorítónak tartom, amit egymással csinálnak. Ha egy nő és egy férfi csinálja, akkor is undorítónak tartom, csak hát nekik van más lehetőségük is :D
De nem értem, hogy miért kéne mindent szeretnem.
Számomra a homofóbia olyasféle dologhoz hasonul, mint mondjuk ha valaki rühelli a pókokat vagy nem szereti a kelbimbót.
Mindenkinek szíve joga azt szeretni illetve nem szeretni, amit akar vagy nem akar.
Miért kéne nekem bármit is elfogadni ami nekem nem tetszik???
Miért sütnek rám "homofób" jelzőt ha kiemelem hogy valami nem tetszik??!
Egyszerűen gusztustalannak tartom, és természetellenesnek.
Ez a véleményem. Kicsit ez az elfogadásos dolog is túl van tolva, mostanra már az a "negatív" aki hetero.
Van saját akaratom, saját önálló véleményem és azt ki is mondom akkor is ha valakinek nem tetszik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!