Hogyan kezelnetek egy tarsasagban negativ, irigy, beszologatos nőt?
Figyelt kérdés
A ferjem baráti koreben van egy hazaspar akiről lerí az irigyseg. Nem elnek rosszul, de jól se, valamint egymassal nem boldogok, ez nagyon latszik. En nem tudok nekik olyan ételt tenni az asztalra, ami számukra finom lenne. A ruháimat a nő lenezi, mi akarhova megyünk nyaralni az szerintük egy szar hely és ők oda az életben nem mennenek. En mindig vegighallgatom az ő dicsekveseiket, mert ferjem nem akar velük rosszban lenni, de ez mar nekem sok. A nő 50 eves, én pedig 28 és feszt azzal jön hogy én miért nem járok kozmetikushoz, fodraszhoz, mukormoshoz legalabb havonta, mekkora igenytelen vagyok. Keresni csak akkor keres engem külön, ha kell neki valami, egyébként hallom vissza hogy kibeszel a hatam mögött.2020. jún. 25. 09:18
11/13 anonim válasza:
3# hogy honnan mit csinálna?? 🤣
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Szerintem habil. úr, úgy értette, hogy "attól koldulnanak" ... :D
2020. júl. 2. 09:27
13/13 anonim válasza:
Ti komolyan nem ismeritek azt a kifejezést, hogy "arról koldulna?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!