Miért van olyan sok negatív, lejárató és általában feleslegesen beszólogatás ezen az oldalon?
Vannak,akiknek a témához közük sincsen,de mégis egy 2 szavas lejárató dolgot gépelnek be,ill alábbi dolgokat művelik,ami nagyjéból megpecsételte a további válaszokat is.
Tehát nem riadnak vissza az alábbiaktól:
-Hazugnak nevezni a másikat
-2 értelmű dolgokat állitani
-hazudni
-hivatkozni oly an dolgokra,qmiket nem tudnak elövenni
- a tudomány nevére hivatkoznak,ami mindent szentesít
Ezekkel viszont odavonzzák a hasonló"embreket"és ezzel meg is pecsételték a topicot!
Nagyon sok esetben pár mondat múlva kifúj a téma ill. nagyon sokan nem is mernek kérdezni ez miatt!
Viszont
Mindezeket számonkérik ha a másik csinálja!
A legújabb,legalattomosab az,ha végig egyetértenek veled de szinlelik,majd ezután próbálják a maguk javára fordítani.
Szomorúan látom, hogy az oldalon is rengeteg lejárató emberke üzemel,akiknek,ha ki is derül,hogy nincs is igazuk,tovább erőltetik a negatív szubjektív véleményük,de miért hiszik azt,hogy azzal,hogy agresszíven,nyomulva,beszólogatva vagy bármi más módon lejáratják a kérdezőt,majd meg fogja változtatni az objektív igazságot?
Kérem,hogy olyanok írjanak,akik hoszabban,tartalmasabban ki tudják fejezni véleményüket!
Köszönöm
Nagyon egyszerű.
Mindenhol rengeteg hülye ember van, akárhova mész.
Itt különösen sok.
Ezek a hülyék ráadásul okosnak képzelik magukat. (Dunning-Kruger effektus) Nem tudod megértetni velük, hogy sík hülyék.
Ha foglalkozol velük, akkor simán agyvérzést kapsz egy idő után, szóval...
A kérdező ismét "kedves" privátokat küldözget, mint ahogy a másik kérdésénél is mindenkit sértegetni kezdett, aki nem értett vele egyet.
Direkt provokatív kérdéseket írogat ki, aztán mindenkinek nekiugrik, aki nem azon a véleményen van, mint ő. Ránéztem a privátjaimra és ettől a kérdezőtől jelenleg 6 üzenetem van, amiben anyám foglalkozását taglalja, a halálomat kívánja, vagy az én értelmi képességeimet próbálja lealacsonyítani.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Itt az egyik kérdése, ahol mindenki "ok nélkül" szekalja
8#
Evvel a kérdéssel kapcsolatban is küldött 3 mocskolódó privátot, a másiknál kettőt, plusz a kommentek között is mocskolódott.
6,9-es
Üldözési mániád van,Én senkinek s küldtem privátot,de úgy látszik van más haragosod ,nem véletlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!