Mi motiválja a kötekedő, beszólogató embereket?
De-de, olyanokat is bántanak, akik tesznek magukért.
Illetőleg itt mindenkire rásütik, hogy nem tesz magáért.
Fogalmam sincs, honnan ered a kearrierista, individualista hozzáállás, ami itt dívik.
Honnan ered, hogy minden kérdezőre rásütik, hogy nem tesz magáért?
Mit jelent, ha tesz magáért? Mikortól ismerik ezt be?
Egyébként egész egyszerűen azt látom, hogy az emberek aggresszívak és erővel akarnak megoldani mindent - már bocsánat, de mint az állatvilágban.
Amúgy nem mindenkinek "segít" a pofon, amikor maga alatt van. Engem sokkal mélyebbre szokott taszítani és ha az adott esetben valóban én csinálok valamit rosszul, az aggresszív "felrázó" célú reakció után jövök rá legkevésbé. Ha megértő hangnemben a lelkemre beszélnek, az segít.
Nah. Inkább egy felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő ál-intelektuális, erősen kivagyi alaknak nézel ki a szóhasználatod alapján. Picit magas a paci, valaki úgyis ki fogja gáncsolni alólad.
Egyébként is rossz helyre jöttél. Itt a legtöbb ember nem azért van, hogy a másiknak segítsen. Ez egy anonim oldal, itt meg lehet tenni büntetlenül azt, amit szíve szerint sok ember tenne: kíméletlenül kimondja (leírja) amit gondol.
9-es, pont ezért jó felület ez. Itt rengeteg kötekedő ember van, úgyhogy lenne bőven, ki válaszolhatna. Csak ott a baj (mondjuk erre számítottam is), hogy ha idetéved egy kötekedő ember, akkor ahelyett, hogy normálisan válaszolna, indítékát és motivációját felfedné, inkább csak példaképpen szintén beleköt a kérdésbe, a kérdezőbe, így csak egy szélmalomharccá degradálja az egészet.
Amúgy nem értem mi baj a szóhasználatommal. Szép és változatos a magyar nyelv, hát próbálok minél szélesebb skálán játszani rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!