Övön alul beszólogató pincér vegzált minket nem egy alkalommal egy étteremben. Szerintetek megérdemelte végül a kirúgást?
Én megkérdeztem volna a pincért is, kíváncsi lennék arra, ti mennyire voltatok bunkók vele, ugyanis probléma nélküli vendég esetében sosem tapasztaltam hasonló viselkedést, hiszen a kommunikáció arra korlátozódik hogy mit kérsz, és menyivel tartozol.
Az, hogy a pincér bunkó volt, a ti szemszögetek. Az, hogy miért volt bunkó, egy másik történet, amit jelenleg nem ismerünk, de biztosra veszem, hogy volt rá oka.
Megmondom őszintén furcsállom egy kicsit.
Nekem ilyen még nem volt.
Na viszont olyan már volt hogy már bocs de "leb@@szták" elém az ételt, na ki is akadtam, nem is mentem oda többet.
Ja és vicc: most nemrég láttam be is zárt az étterem. :D
Na szóval nekem ilyen beszólogatás étteremben nem volt, inkább ilyen flegmázás meg mint írtam kb. mintha a levest a fejemre öntötte volna a pincér, ja és nem kötekedtem, nem is szóltam be senkinek.
Ja meg meg a hulladék étel is kiakaszt.
Hát ha valóban így történt, ahogy elmondod, akkor megérdemelte.
A valóságban persze az esetek többségében a vendég iszonyatosan tahó, nem a pincér. Jobb helyeken már azért kivágják a pincért ha nem mosolyog eleget. Érdekelne, hogy mi volt a gusztustalan szexista és megalázó komment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!