Miért kell beszólogatni a súlyom miatt?
Korábban tényleg sovány voltam (2017-ben 47 kg a 162 centihez). Bármit ettem,nem híztam sehogy sem. Igaz akkor stresszebb is voltam az egyetem miatt. Folyamatosan azt hallgattam mindenkitől aki meglátott, hogy biztos nem eszek, csontváz vagyok, kezdjek valamit magammal mert össze vagyok szakadva stb. Rendszeresen sírtam, nyáron nem mertem szoknyát hordani,bikini meg szóba sem jöhetett.
Azóta híztam szerencsére. Most vagyok 56 kg. A fenekemmel,hasammal nem vagyok megelégedve, úgyhogy tornázok,mozgok. Egy hónapig otthonról dolgoztam, meglátott ma az egyik kollega és megjegyezte, látja hogy híztam, csak nem terhes vagyok. Nagyon jól esett ez is. Az egy hónap alatt semmit nem híztam egyébként...
Akkor hány kilónak kéne lennem??? Ha sovány voltam az volt a baj, ha jött rám pár kg az a baj.
Miért ilyenek az emberek??
25N
Lehet a kollégának az a kép volt a fejében rólad, hogy sovány vagy, és kicsit meglepett a hízásod.
Azt is el tudom képzelni, hogy a terhességről jó szándékból akart érdeklődni, és nem volt tisztában vele hogy ez bunkónak hangzott.
Mert mikor valaki évek óta egy adott kg volt egy adott alakkal, majd felszedett pár kg-t felmerül az emberekben, hogy ha eddig nem hízott akkor talán most sem és más oka van
Nem biztos, h rosszból mondta
Ezek az emberek kb egy éve ismernek, mióta itt dolgozok. Azóta ugyanennyi kg vagyok. Nyilván nem ismertek korábban.
Mikor meg megmondom nekik,hogy örülök, hogy híztam akkor csodálkozva kérdezik, hogy "anorexiás voltál"???
Tornázok kedves utolsó válaszoló, hogy jobb legyen a formám! Nem vagyok a fenekemmel megelégedve ezért teszek azért, hogy formásabb legyek. Úgy tesz mindenki, mintha amúgy mások szupermodell külsejűek lennének szuper formával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!